Main Menu

NAGRADNA IGRA !

Started by zajko, January 29, 2015, 11:50:57 PM

Previous topic - Next topic

sloba_b

ili recimo da napravimo papirni avion pa da se stavi 'build log' sa 2-3 slike i snimak najduzeg leta al da avion ima minimum 35-40cm raspon krila a sve da bude iskljucivo od papira-sve u njemu ;) i pobednik da bude osoba ciji je najduze leteo (jedrio)

ak

Quote from: igorpl on January 30, 2015, 02:42:36 PM
Pa nagradna igra i jeste za članove foruma a nagrada je trenutno avion pa koga interesuje neka se uključi a koga ne onad ništa.
Čovek želi da pokloni nešto i to je veliki  (res) (res) (res) (res) a poklonu se u zube ne gleda.
Bolje da se dogovorimo kako će mo da osmislimo takmičenje
Ne bih da cepidlačim ali bode oči. Ćemo se piše spojeno. Može jedno pitanje, koja ste to dva fakulteta završili?

Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

miša2002

Upravo postavlja temelj trećeg ! lol
#FFCC00

rajker

:sljus :sljus :sljus  Auuuu  pa jedva sam cekao da skrene i ovaj topik na nesto sto nije u vezi sa nagradnom igrom.Sad ce poceti psovanje i maltretiranje izmedju nekih clanova,,,pa onda moderator lepo izbrise sve i nema nagrade.  oo))
Nije sramota učiti !!!

Mozda bi mogao neki logo ili neki reklamni materijal sa nekim sloganom......

LazarStan

Hahahah stvarno mislite da profesori matematike pricaju gramaticki tacno,nope nope nope !
Kao sto profesorka iz srpskog pojma nema oko matematike,smejem se ne moze covek ni avion da pokloni  :_D
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

zajko

Ma jok... Ja mislim da je kolega pitao što nagrada nije AUTO ili nešto iz auto sekcije  mmmm ;namig
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

Daki

Najjednostavnija opcija bi bila da se svako, ko želi da učestvuje, potpiše pod rednim brojem. Kasnije Vi, pred kamerom, izvučete jedan broj iz šešira i svi čestitamo srećnom dobitniku.  ()-()
Life is easy eat,sleep, fly!

igorpl

Ne bih da uzimam za zlo ali kada ste me već čačnuli i kada je to toliko bitno gramatički ispravno da se piše na ovakvom forumu ubuduće ću se truditi da pre svakog postovnja dobro pročitam i izlektorišem tekst ili da angažujem lektora....
A ako vas baš zanima završio sam mašinski fakultet kao prvi i završio sam zaštitu od požara tj specijalističke strukovne studije jer mi je to trebalo za posao kojim se bavim inače....
I jedan sam od onih koji nije baš dobar bio sa društvenim naukama.....
A ovde očigledno postoje samo oni koji niti učestvuju na pravi način u topiku niti šta komentarišu nego samo gledaju da neko napravi neku grešku pa da krenu sa već poznatim stvarima. Ja vam rekoh ovo neću uzeti za zlo i ne želim da ulazim u prepirku i polemiku dalje, čak sam i neke sa kojima sam se žustro svađa iskulirao i prihvatio onakve kakve jesu. Tako da molim vas da se vratite na temu.
I manite se ispravljanja drugih a posebno bespotrebnih stvari i kako se šta piše.
A osim toga javio si se samo da nađeš dalku u jajetu i da mane iz nekog razloga kao poniziš pred svima što nije nikako lepo niti je fer a odmah ti se pridružio moj veliki neprijatelj miša2002 koji uzgred takođe nije dao nijedno od mogućih rešenja i koga ovim puetm pozdravljam i zakopavam ratnu sekiru jer sam shavtaio da nema ništa od prepirke i nastavljanja.....
Da si rekao prvo eto ja imam taj i taj predlog ali uzgred primetio sam sledeće....(pa onda ošuriš po meni) pa prećutao bi veruj mi
Ovako ovo je moj komentar na tvoj i neću se više uplitati u polemiku i raspravu ma šta dalje napisao pa makar i da me zovi IQ2 ili drugim pogrdnim imenima....
Joj što volem što sam PRIMITIVAN

rajker

Nije sramota učiti !!!

miša2002

Quote from: igorpl on January 30, 2015, 07:11:55 PM
Ne bih da uzimam za zlo ali kada ste me već čačnuli i kada je to toliko bitno gramatički ispravno da se piše na ovakvom forumu ubuduće ću se truditi da pre svakog postovnja dobro pročitam i izlektorišem tekst ili da angažujem lektora....
.............
.............
.............

Gospodine DrMrFrPr, MI, polupismeni, volemo ovaj forum i trudimo se da, kad pišemo, svi nas razmejedu  4e

Čoveče, veruj mi da nemam ništa protiv tebe, kao tebe. Takav si kakav si i tu ti pomoći nema. Upadaš bahato u topike ko u neku birtiju i još napadaš ljude redom, a oni se samo brane od prodora i siline iznošenja yutubeti univerziteta.
Poneki su i disertacije pisaoutili. Neki su čak i prosvetitelji na juniverzitu of naš state.
Ako imaš iole PRAVO akademsko obrazovanje, razmisli malo o težini svoje izjave, kao i o tome, zašto se baš "svi" ježe na tvoje akademsko-birtijsko ophođenje...
......
...........
...............
mmmm
#FFCC00

tibeteagle

Zajko, ono deljenje modela i opreme mladima je najlepša stvar od vas, pa nastavite tako da delite onima za koje vi mislite da će ga usrećiti. Većina ovde ne zavređuje ništa. ;namig

dusan.milenkovic

Quote from: igorpl on January 30, 2015, 02:42:36 PM
Pa nagradna igra i jeste za članove foruma a nagrada je trenutno avion pa koga interesuje neka se uključi a koga ne onad ništa.
Čovek želi da pokloni nešto i to je veliki  (res) (res) (res) (res) a poklonu se u zube ne gleda.
Bolje da se dogovorimo kako će mo da osmislimo takmičenje

Nije prigovor bio nagradi. To je sasvim na mestu i za postovanje.
Moj prigovor je bio predlozima za letenje, avione i sl.... To smatram za diskriminaciju auto sekcije jer su automatski iskljuceni...
Mada... Ima ovde i kopnenih masina koje su u stanju lepo da lete.  :superman: :superman: :superman:

Pored bjankovog predloga koji opet podrzavam, takmicenje moze recimo da bude i za najotkaceniju RC NAPRAVU. Pa ako neko uspe da napravi koalu na daljinski...  (work) (work) (work) (work) (work) (work)

igorpl

"#$#$%&/%#%%&%&$$##"""!!!!
Čoveče mišo molim te prestani da vodiš polemiku o meni nisam ja ovde tema nego daj brate neki predlog ako imaš ako ne nemoj učestvovati u raspravi.. Ako ti je lakše ja eto PRIZNAJEM glup sam, neobrazovan, bahat, kupio sam diplome, razmećem se glupim savetima, upadam u topike i kvarim ljudima polemiku, pamtujem previše, razmećem se DIY savetim, ništa do sada nisam napravio a samo filozofiram,  nepismen sam, ili polupismen, ne poštujem nikoga na ovom forumu, mrzim vas sve, svi ste mi neprijatelji, saveti su mi takvi da nekoga hoću da oštetim ili povredim, hvališem se svojim NE-znanjem, kavgadžija sam, mrzovoljan,  raspisao sam se po forumu, raširio kao njiva bundeva, zelen sam i mlad a mislim da znam nešto... ako sam nešto od mojih VRLINA zaboravio vi dodajte.
Samo ću te pitati jednu stvar. Pri tome nemoj da shvatiš da te provociram samo iznosim činjenice.
Od kada sam ja se registrovao na ovom forumu da li si ti dao i jedno moguće rešenje nekog problema na temama na kojima sam se ja pojavljivao???????
A Zajku bih prepredložio da odustane čovek od poklanjanja na ovaj način. Vidiš da neće da ide. Vidiš sa kima imaš posla.
Čovek hoće da pokloni nešto a oni odmah e nemoj to daj nam ovo.... Alo ljudi jel čujete vi sebe šta pričate???
Daj to avionče prvom klincu koji počinje sa ovim hobijem!

igorpl

A da još neštostatistika kaže ovako od 28 i ovaj 29 post samo je bilo 8 ili 9 predloga ne računajući moj koji je bio dopuna ili mogući amandman na bjankov predlog koji i dalje smatram da je fenomenalan 20 postova je bilo nešto polemike o meni i mom pravopisu a nešto o tome što nije auto nego avion.
Stavite prst na čelo i zapitajte se malo šta mi to ove radimo??????