Main Menu

Pogorelić

Started by Sava, April 24, 2013, 07:13:02 AM

Previous topic - Next topic

Stanko BG

Хвала свевишњем што се све добро завршило.

Живели Саво и хвала за овај пост. Ја сам непрестано поред батерија и држим отворен прозор, па ако нешто крене наопако, бацам све напоље, па нек тамо гори  (work). Иначе, пошто имамо секцију у школи, кабинет у коме су ми модели и батерије, пун је вежбанки, контролних задатака, књига и врло тешко  (:sok:) запаљивог материјала...

Кесица за пуњење, нема нам друге!

nspetar

Da li su LiPo baterije opasne samo pri punjenju ili sa njima uvek treba biti oprezan?
Moj moto sa njima je kao kod one kaludjerice, što je sigurno sigurno je.
Uvek ih skladištim u hermetički zatvorenom loncu. a kad idem na letenje nosim ih u
LiPo vreći. Pitao sam se da li možda preterujem, ali posle događaja sa linka siguran sam
da ću tako nastaviti. Čovek je imao 3 baterije, dve u DLG modelima i jednu veću napunjenu
prethodnog dana koja mu je služila za punjenje one dve manje. U trenutku događaja ni
jedna baterija nije bila priključena na punjač.

http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=2429450

LazarStan

Hvala Bogu da je sve proslo u redu i bez povreda,treba uvek baciti pogled na to kako Li-Po baterije gore i koje su posledice,onda se dobije neki strah pa covek bude pazljiviji.Mnogo se moze nauciti iz ovakvih postova,jedno vreme nisam spavao nocu bas zbog tih Li-Po baterija,svasta mi je prolazilo kroz glavu,jednom sam razmisljao i da ih bacim,ali ako gledamo opet ni jedna baterija nije pukla sama od sebe,nego uvek necijom nepaznjom,sto znaci da kako mi prema njima tako i one prema nama.

(res)
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

marko.jovanovic

Kaljeve peći ili stari šporeti su najbezbednija mesta za čuvanje lipo baterija.
The ground is the limit (or a water)

sloba_b

izgubio sam jednu li-po bateriju i  nije mi bas prijatno, shvatio sam da je nema pre par dana a pitaj boga koliko dugo je izgubljena...nadam se da nije u kuci  oo))