30000 za ovu kamericu je pljacka. 9999 mi se cini malo skupo za to sto nudi. Imam preko 10 akcionih kamerica, pa mi reci za sta bi ti konkretno trebala?
Slazem se sa Markom SJ4000 je odlicna kamera, ali mora se voditi racuna da se ne kupi laznjak, jer se kod nas u oglasima prodaju 90% laznjaci. Dakle ako se kupuje, uzima se iskljucivo sa zvanicnog sajta ili sa GearBest-a.
Ukoliko ti ne smeta da kamera nema displej i da opcije podesavas preko aplikacije, moja preporuka je i Xiaomi YI, koja ima Sony 16MP senzor.
Senzor za SJ4000 je 3.5 mp. Ali to nije bitno uopste jer pravi ostriju sliku od Xiaomi YI.
I sa ovom kamericom koju gledas dolazi dosta opreme, koliko vidim ima i RC kontroler, to je jako korisna stvar ako hoces da je zakacis na kacigu, glavu, i vozis biciklu ili nesto slicno.
Sada kada sracunas, ispada negde oko 80e, plus imas opciju na rate, a i makar neku garanciju, ove kineske koje sam naveo si sam na svome, mada na internetu ima vecina stvari vezana za njih. Tako da kada se sve uporedi, mozda ovo tvoje i nije losa varijanta. Ne znam kakav je softwer ove kamerice jedino.