Main Menu

Sta to bi?

Started by batans, October 28, 2015, 05:39:48 PM

Previous topic - Next topic

batans

www.youtube.com/watch?v=kSSPUDR4S_c

A ispo ovog videa tekst:

Batika hvala ti za ovaj video...

Bas sam se iznenadio kad sam ga video na forumu. Veruj mi naterao si mi suze u oci...

Nisam ni znao da imas sve ove snimke. Lepo je posle toliko vremena videti ih opet...

Lepo je videti i podsetiti se dobrih starih vremena, jedrilica, cika Marka Vujica, pobede na Jesenjem Novosadskom Kupu, prvog leta Zuce...

Al' je to davno bilo...

Doduse, ni ova "modernija" vremena nisu hrdjava...

U pravu si, da nije bilo tvoje Ljilje i Joje, koji nam je prodao prve elektro modele, ko zna sta bi sad leteli.  Ovako... pa, to vec i vrapci znaju...

U svakom slucaju, hvala ti za nase dugogodisnje prijateljstvo koje ne vezuje samo nas, vec i nase familije...
Spomenuo bih i Joleta koji je treci "clan posade" i svakako Coku bez cijeg uticaja od warbirda ne bi bilo nista...

Tokom svih ovih godina upoznao sam i stekao mnoge drage i dobre prijatelje, modelare...

Ovaj video je samo kap u moru svega sta smo proziveli baveci se ovim predivnim hobijem...

Batika hvala ti jos jednom...

Pozdrav

Mirce

Sta to bi? Zna li neko?

mirce

To bi 2000 godine, lepo piše na video snimku...

Ja i sada stojim iza tih reči i jesmo se lepo družili i jesmo se posećivali, bili kao familija.
Uživao sam u vremenu provedenom sa tobom, tvojom porodicom.
Nije to nikakva tajna, to je stvarno bilo tako.
I ne samo do 2000, nego sve do 2012 i priče oko sredjivanja kruga i održavanja aerodroma.

Zato mi i nije jasno, a nikada mi nije objašnjeno ni usmeno, ni mailom koji sam ti poslao, evo sada prilike, šta se desilo tada, početkom 2012 godine?

A onda, nema te prvi put kad smo radili, sećam se rekao si da je unuk bio kod vas, nema te drugi, pa ni treći put...
Kasnije, ne interesuje te apsolutno ništa, ni oko sredjivanja, oko finansiranja, ni oko udruženja, baš ništa...
Da li da nadjem topik?

Vreme prolazi, ti dolaziš na letenje, staneš tamo gde smo svi rmbačili, plaćali...
Da li je to lepo?
Ja ću ti opet reći - nije...

Zašto takvo ponašanje...

I šta misliš kako sam se osećao i ja, a i svi ostali.
Zašto smo zaslužili da se tako ponašaš prema nama ili evo čima sam JA zaslužio da se distanciraš?

E, vidiš, to je početak i kad to objasniš, onda ćemo da idemo dalje...

Moj "greh" je što nisam, kao ostali, držao jezik za zubima, nego sam ukazivao da to nije lepo. A svi su to komentarisali, samo sam ja pričao i pisao javno i naglas...

Da se nisi možda uvredio?

Neću da se nastavljam oko ovoga, ružno je, ali evo sad prilike, objasni javno, ovde, šta je moj greh?
Što sam hteo da nam bude lepo, da imamo sredjen aerodrom i da svi doprinesemo tome?

Ko je povukao prvi potez i sve to odbacio...

MOLIM TE, objasni mi zašto si počeo tako da se ponašaš? MOLIM TE...

Ako sam nešto uradio, kazao, uvredio te nečim, ja ću ti se javno ovde izviniti, a i usmeno kad te budem video prvi put.
Mislim da mi nismo nikada imali nikakav sukob, spor, ne daj bože nešto gore, da je neko nekog prevario, lagao...

Znači, konkretno, šta se desilo u početkom 2012 godine?
Zašto si počeo tako da se ponašaš?
Dva odgovora, molim te, samo konkretno...

Mi smo godinu i po dana u Senti, zvao sam te dva ili tri puta telefonom, javljala se Ljilja. Sigurno ti je prenela pozdrave...
Odgovora nema...

U nedelju sam te video prvi put posle dve godine, ko se prvi javio, ja naravno...
Vidi, ja se na tebe ne ljutim, nema razloga, jedino neću da dozvolim da me (nas) praviš budalama svojim ponašanjem.

Evo sada prilike da izgladimo odnose, pod uslovom da to želiš, napiši ovde šta se desilo, možemo se videti u nedelju na Čeneju i popričati.

Ja nemam razloga da se na tebe ljutim, voleo bih da kad dodjem na aerodrom pozdravim sve koje znam.
No, moraš shvatiti, drugarstvo i poštovanje nije jednosmerna ulica i ti se moraš ponašati korektno i negovati takav odnos...

Veliki pozdrav iz Sente

Mirče

sasa

A sta kaze ljija ....
Alo breeeee...ovaj forum nije pravljen za za vas dvojicu...
J...te se preko tel. ili pp.ili mejlom ili izadjite na dvoboj  (kush) (--<<--) samo nas poštedite bre ljudi
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

tihi

LazarStan

Vec od 2000. je bilo modelarastva,ja sam ziveo u velikoj zabludi,ko mi je kriv sto nije bilo neta.

Svaka vam cast ljudi !
They got money for wars but can't feed the poor

-2Pac

http://www.dreamerbeats.com/

mirce

Što se mene tiče odmah brišite... Uopšte nije vredno pomena...

(pijemo)