Main Menu

Head Hunter !!! Slake u Germany WEATRONIC !

Started by zajko, November 05, 2015, 01:17:19 PM

Previous topic - Next topic

sasa

Samo mi nije jasno zasto je anonimus  mmmm
Neki se hvale sto imaju po  ,,2 fakulteta"  :hehe a on... 0e
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

firebird

Pa nije hvalisavac , ćuti i radi, ne zvoni na sva zvona ovoga sveta , radi za sebe i zarad svog zadovoljstva u ovom hobiju,  a ne da bi se pravio pametnjaković po svim temama na forumu i maltretirao sve ostale članove foruma.

Ne brini Sale, znaš čoveka, dolazimo uglavnom zajedno u Trstenik i Kraljevo.

sasa

ak

@lazar89nis

cisto da znas da nisi jedini primetio, u pravu si za komentar, traze previse razlicitih stvari. To je uglavnom odlika malih firmica koje nemaju dovoljno ljudi a i ne poznaju trziste rada najbolje pa traze sve i svasta, tacnije traze da kandidat zna od svega po malo a nista savrseno, sto je sasvim uredu, za nekog.
Da ne znaju tacno sta traze vidi se u specifikaciji posla sta su sve trazili, pod WEB navode QT, sto nema veze sa vezom, ali opet kazem, cesto te opise posla pisu ljudi iz HR-a koji se bas i ne razumeju u kantar.
Za ostale stvari su bili malo precizniji.

I ne kapiram sta je problem u komentarisanju "oglasa", ispade da je lazar89nis bezobrazan i nekulturan sto se usudio da primeti nesto vezano za oglas a pritom covek ima i iskustva da tako nesto kaze.

Sad ce neki da se cude, ali poslova programiranja micro controllera/embedded systema ima mnogo manje i manje su placeni od web-a, koliko god to cudno zvucalo.

U svakom slucaju super sto se neko zainteresovao za celu pricu da ovaj forum i necem konkretnom posluzi  (pijemo)
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

zajko

Mislim da bi sad bilo u redu da admini zaključaju ili možda najbolje obrišu ovu temu...

Mislim da je postavljanje ovog topika i oglasa, ipak imalo pozitivnog efekta, za vecinu... a pogotovu u finalu za našeg uspešnog kandidata...

Ja sam zbog rezultata u finalu zadovoljan, jer sam nekako pripomogao da dečko učestvuje i POBEDI, samo sam sa dobrom namerom objavio INFO koju sam primio... Dalji tok ove priče je budućnost (želeo bih da bude izvesna i uspešna po našeg kandidata i verujem u njega)

Ako bude prilike, opet ću takvo što objaviti, samo na drugom mestu, bez komentara...
a Hejteri neka otvore svoj topic pa nek udare po komentarima, živela Demokratyija  ()-()
RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

lazar89nis

@ak: ma nije ni bitno :) ja sam mislio da forumi sluze za razmenu informacija. reko sam sta sam mislio zavrsilo se kako se zavrsilo. sve cool  ()-()

@zajko: svaka cast i lep gest od tebe  (pijemo)

@osoba koja je dobila posao: uzivaj na novom radnom mestu i salji nam neke novine vezane za RC ;)  (<--)

pnedic

Bravo za OBOJICU !!!!

Neka je sa srecom mladom programeru !

sasa