Koji motor za "Cessna 177 Cardinal" raspon krila 2000mm?

Started by Daky, November 21, 2015, 02:59:40 PM

Previous topic - Next topic

Daky

A koji takav motor je za mene idealan? I gde ga pronaci? Mislim na elektro
Dalibor Daky Ilić

tibeteagle

QuoteA koji takav motor je za mene idealan? I gde ga pronaci? Mislim na elektro
Za ovaj model treba elektromotor od 1600-2000W. Konkretan izbor je težak, jer ima mnogo više alternativnih kombinacija delova za elektro pogon, nego klipni. Treba malo zagrejati stolicu i naći će se dosta toga. Kao što rekoh, ja bih tako radio za sebe.
;namig

coka

Izvinjavam se.....

Modelarstvo, kao hobi ili nacin zivota....mozda bi vec bilo filozofsko pitanje.

Ako se njime bavite i planirate da se bavite, nabavka 20 litara goriva godisnje, kao i jedan put do Budimpeste,godisnje, nikako nije problem.
Ako ste u ovome radi lecenja sopstvene sujete i pokazivanja ko je pametniji ili bogatiji, placajte 15e litar i kukajte po forumima.

Da se vratimo na edukativni karakter ovog posta, Glow gorivo nije problematicno nabaviti.
  Moze se nabaviti i jet gorivo, ako vam je potrebno, iako ga u prodaji, trazeci po googlu necete naci.

Ako se vec u inostranstvu kupujem baterije, opremu, radio uredjaje,  mogu kupovati i komponente za gorivo.

Da se ogradim, to je moje misljenje i shvatanje stvari.

Bez reklamiranja i lecenja sopstvenih sujeta kao i pokusaja da sam sebi napravim reklamu, ako je nabavka goriva aspekt koji ce odluciti o tipu pogona, rezime je sledeci, gorivo se moze naci, ali uz cinjenicu da ne mozete skoknuti do prodavnice niz ulicu i kupiti ga.

Cena je tolika koliko je napisano, dakle 6-15e

Daky

Pauziram, razmislicu posle nove godine sta cu i kako cu, verovatno ili ce otici ovakav kakav je, ili cu ga srediti onako full pa sta bude bice.. :) Hvala svima na LEPIM savetima, imam dosta toga da zakljucim iz ovih tekstova sta i kako da uradim.. Hvala svima na trudu!  ()-() (pijemo) (<--)
Dalibor Daky Ilić