Apsolutni pocetnik :)

Started by j0e, January 23, 2016, 08:14:05 PM

Previous topic - Next topic

j0e

Zdravo svima,
Samo da se predstavim, kao potpuni pocetnik u ovom hobiju uzeo sam nedavno male igracke da se oprobam i sto se vise interesujem sve mi se vise svidja.

SYMA X5SW i eachine h8 mini :)

keep the speed

Vaci

Zdravo Apsolutni pocetnice, bas si nasao kad ces da pocnes sa ovim hobijem :) pored ovog novog zakona. Pa nek je sa srecom.

j0e

Quote from: Vaci on January 23, 2016, 08:19:22 PM
Zdravo Apsolutni pocetnice, bas si nasao kad ces da pocnes sa ovim hobijem :) pored ovog novog zakona. Pa nek je sa srecom.
Hvala u svakom slucaju :)
Znam ... citam sve ... bice bolje, valjda nadam se :)
keep the speed

rajker

mmmm Sretno,i dobro doso  :)aplauz
Nije sramota učiti !!!

j0e

keep the speed

Vaci

Posto si lepo poceo u Predstavite sebe i svoj hangar, a hangar si izgleda predstavio, da predstavis sad sebe malo? Mislim, ako hoces nije lose, ne zoves se valjda Joe? Odakle si, cime se bavis, sta si po struci, ili ides u skolu.... sta god hoces :) Pa mozda tako nadjes nekog modelarau komsiluku, ili bar nekog koga zanimaju iste stvari. U druztvu je sve lepse!

j0e

Jes' kad udjes kod nekog u kucu treba se predstaviti, moje izvinjenje ;)
Djordje '83 Beograd / Zarkovo ;) trenutno radim kao programer(node.js ako nekom nesto znaci :))
Hobi: Pecanje/Kompjuteri/Programiranje i trenutno quadcopteri :)
keep the speed

rajker

Nije sramota učiti !!!

j0e

keep the speed

An-2 colt

Mozes poruciti kvada u dve-tri porudzbine, ne moras sve strpati u jednu korpu.Tada nece biti problema oko carine.

An-2 colt

Stanicu kupi ovde u Srbiji.Imas solidan izbor...

j0e

Quote from: An-2 colt on January 24, 2016, 07:18:24 PM
Mozes poruciti kvada u dve-tri porudzbine, ne moras sve strpati u jednu korpu.Tada nece biti problema oko carine.
Pa da tako nesto sam i razmisljao. Hvala na savetu.
keep the speed

An-2 colt

...Baterije mozes uzeti preko Adama, Vlade ili Zajka jer ne salju sa Kineskih sajtova u nasu zemlju.