Main Menu

Naredio upravnik !

Started by drjack, October 27, 2016, 10:59:02 AM

Previous topic - Next topic

drjack

Baš kao u filmu ali dešava se u stvarnom životu.
Sedim ja tako na Surčinu pre neki dan,  čekam avion iz Španije da sleti, on  kasni po običaju a ja da ubijem vreme odem do muzeja malo da blejim u kolekciju koja je izložena napolju. Naravno parkiram se tu kod onih borića, i taman stignem do Junkersa, kad trči čuvar od negde od pozadi i gestikulira i viče nešto. Mislim se, šta sad ovaj  hoće? Kaže ne možeš da razgledaš avione dok ne odeš gore i platiš kartu za muzej. A ne možeš ni da parkiraš auto tu ako ne kupiš kartu idi na parking. Pitam ja pa ovo je kolekcija napolju nisam ušao u muzej nemam vremena. a od vajkada bilo da se napolju ne plaća . Ne može moramo i mi od nečeg da primimo platu, dosta je bilo javašluka, tako NAREDIO NOVI UPRAVNIK!!.  U bem ti kažem ja pozdravi upravnika i kaži mu da je bar voda i deterdžent djabe pa bi mogli malo da poradite na kozmetici izloženih eksponata, kad već 30g. niste spustili ni jedan sa plafona i obrisali prašinu, a da ne pričam o stepenicama na ulazu gde vrat možeš da slomiš,  okrenem se i odem. Jedan posetitelj manje ...   

marko.jovanovic

Propisi su propisi.
Šta miliš da me vidi neko da primam putnike van stanice pa da me prijavi...
:sljus
The ground is the limit (or a water)

marko

WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

drjack

Pa verovatno ce prodajom karti da namaknu tih 5,6 miliončića. Šta je to za njih. :sljus