Ipak sam poslusao Marka i za kucno igranje narucio Tiny Whoop. Vise komada i delove, uglavnom po njegovoj preporuci
Za sada stigao kompletan Eachine E010, a ocekujem Beecore V2.0 kontroler, kamericu CM275T, motore i propelere po preporuci iz teme...
Narucio sam kompletan E010 kako bih sto pre poceo da se igram
i mogu reci da sam prilicno zadovoljan i sa fabrickim kontolerom i svim ovim sto je ugradjeno u njega. Sa prve dve baterije je bilo malo lupanja o plafon, ali sad ga vec vozim sasvim solidno. Narucio sam i modul za povezivanje sa Turnigy 9X, pa cu videti koja ce mi se kombinacija najvise svideti. U principu i ovako sam sasvim zadovoljan, osim sto nisam siguran da ce ovi motori dobro nositi kameru, ali svakako stizu jaci. Posto sam narucio i Furibee F36, jedan ce verovatno ostali sa fabrickim FC (koji se bolje pokaze) a u drugi ce ici Beecore... Ili cu posebno naruciti jos jedan ram, onaj po Markovoj preporuci.
Stigao mi je i Eachine E10WD, ali njim nisam narocito odusevljen. Narucio sam ga iz ciste radoznalosti, bez narocitih ocekivanja... Jeste dosta stabilniji u letu, daleko bolja stanica, ima taj satro fabricki FPV... Ali mi je nekako previse ''idiot freindly'' a i sav se raspadne kad ga malo cuknes
Prop guard je katastrofa, mekan i slabo pricvrscen, propeleri labavi... Razmisljao sam da iz njega izvadim FC i prebacim na E010, pre svega zbog bolje stanice dok ne stigne ostalo, ali mislim da cu ga radije prodati dok je jos citav pa za te pare kupiti jos neke potrepstine
E sad, potrebna mi je hitna pomoc u vezi baterija
One Turnigy Nano-Tech su ok?
http://www.rcsrbija.rs/baterije/baterije-lipo/baterije-lipo-37-v-1s-?product_id=7877Da li je to isti konektor kao fabricki na E010 i kako se zove taj konektor? Ako nije, sta treba da narucim od konektora/adaptera?
Takodje, imam ovaj punjac:
Da li njega mogu koristiti za punjenje ovih 1S baterija? Imam 3S konektor, treba mi verovatno 3 zenska konektora za 1S baterije? Koja? Molim za hitan odgovor u vezi baterija, konektora i punjenja, jer vec kriziram sa jednom baterijom
Ja bih to da narucim ako moze juce, da danas stigne