United Hobbies prestao da prima uplatu preko racuna

Started by petar, October 25, 2008, 09:13:54 AM

Previous topic - Next topic

Tasa

Na paketu jasno pise sve ono sto ste i naveli u upitniku kod formiranja liste za placanje: gift, vrednost (koju ste vi naveli), sadrzaj paketa (toy parts) i tezina. Po paketu se vidi da nije otvaran, sto znaci da je carina prihvatila ono sto pise na paketu ali tu mozda ne treba preterivati sa stvarnom vrednoscu i ne treba izabrati najnizu opciju cene (30%), ja obicno izaberem 50% i do sada nisam imao problema. Sto se tice adrese i onog cuvenog Serbia&Montenegro, izgleda da Kinezima nije tako jednostavno da to isprave ali su na paketu flomasterom precrtali Montenegro mada sam ja iz predostroznosti i da bude jasno o kojoj se zemlji radi, pored imena grada, dodao i ime zemlje.

jrlotpi

kada metnes gift ne napisu ti cenu,i onda dobijes cestitku, da im doneses facturu to lepo odneses teta ti kaze "ok "znaju sve kombinacije, ako stanujes daleko napise ti tel/fax da se ne maltretiras vec facturu posaljes na fax.Nemoj te stampati izvode iz banke netrebaju ako vam je factura 30% koji izvod da prilozis lepo i pise samo factura u pozivu, odes kuci zovnes Radu na kafu i cekas da ti pozvone dva puta.

mailmanu 33% das Srbiji + postarina

tako je bilo u mome slucaju

Best regards
Nebojsa

Tasa

Posle dve, uspesne, narudzbine i isporuke od UH, ne mogu ponovo da narucim. Odbija me CACHOO i to sa "transaction failed" iako sam proverio prijavu na njihov sajt i sve je OK. Da li jos neko ima ovaj problem?

Yu-men

Imam ja ,

Vec par dana pokusavam da narucim drugu bateriju, i nece placanje preko CACHOO-a da prodje.
To je vec od cetvrtka-petka tako.

Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)