Snimak je takav da se ništa n vidi osim oblaka i čoveka koji leti avion.
Bolje se ne trudite da pravite takve snimke jer nema svrhe...
Snimak je takav kakav sam snimio mobilnim telefonom. Ima svrhe snimati i kaciti snimke.
Tu svrhu ti ili nemozes ili neces da shvatis.
Jedino sto nema svrhe na ovom forumu je da na svaki post koji neko napise ti imas komentar kako to nije dobro, kako ti imas nesto bolje, kako ti znas sve o cemu neko pise, i tako za sve ti imas neko pametnije i bolje resenje.
Jedina stvar koju nemas je postovanje prema ostalim kolegama iskusnim modelarima koji mogu da te naprave od balze.
Ima nas koji smo na ovom forumu novi i pokusavamo nesto da uradimo i naucimo ali jednostavno pored tebe i tvojih komentara ne mozemo nista pametno da cujemo od tebe.
Zato bih te ovim putem zamolio da ne komentarises svaki post koji neko objeavi.
Dovoljno si zagadio i zatrovao ovaj forum da treba vremena da se forum povrati i ponovo zazivi.
Imam jos jedan predlog za tebe MARKO ili IGORE ili kako se vec zoves nebitno.
Napravi novi nik na forumu i pokusaj dabudes malo kulturniji i pametniji da te ne prozivaju svi sa foruma. Citao sam tvoje postove i kometare ima tu i po koji dobar post.
Vicinu stvari koje si po mom misljenju napisao su bila neka prepucavanja i pametovanja.( barem po mom misljenju).
Nisam mozda kompetentana da iznosim ovakve zakljucke ali smatram da vecina ljudi sa ovog foruma misle isto ovo sto sam napisao.
Neznam da li si stariji ili mladji od mene ali jedno znam sigurno.
Nemas trunke postovanja prema nikome.
Pusti da te neko pohvali i pomene na ovom forumu kao dobrog i iskusnog modelara koji je nesto uradio. Nemoj se zamerati svim ljudima sa foruma.
Mene licno tvoji postovi i komentari ne pogadjaju i ne smetaju mi.
Prvi put kada budem naisao na nesto korisno i po mom misljenju pametno napisano od strane tebe. Javno na ovom forumu napisacu izvinjenje za sve ovo sto sam rekao.
@preskoPresko,
Tebi licno dugujem izvinjenje sto ovo pisem na temi koju si zapoceo. Jednostavno sam morao da napisem posto sam pomenut od strane doticnog MARKA, IGORA, PERE, ZIKE .... ili kako se vec zove ovaj nebitan LIK.
Izvinjavam se i svim ljudima sa foruma koji ovo citaju.
Pozdrav i vidimo se na livadi.
Zamolio bih i Moderatore
Moderators: GILE, dule ukoliko smatraju da je post nepristojan i neosnovan da obrisu moj post.
Hvala svima.