Imaš pravo,nisam baš puno u tome, kao što je FPV i ta sva silna elektronika koja je dostupna u zadnje vrijeme. Jednostavno, probao sam FPV na svemu osim helikopteru, i ne privlači me. Ja ipak najviše volim letjeti avione...i to warbirdse.
Ipak, malo me iznenadila cijena, očekivao sam da to više košta, pogotovo VTX. mislim da za FPV na avionima to kašnjenje ulazi u prihvatljivo. prije 5 godina kada sam pravio svoj prvi quad i stavljao na njega kameru, VTX....to je bilo puno skuplje, a rezultat ni blizu ovome što sam postigao sa ovim kompletom.
Bila je loša slika, (iako sam imao kvalitetne antene, a ne štap antenu kao ovdje) sa puno interferencija i prekida.
Meni za neki osnovni FPV let na nekom trainer avionu sasvim dovoljna kombinacija.
Drugo su drone raceri, to je klasa za sebe.
U dolasku mi je drugi VTX sa LED odabirom kanala kao što si naveo, mada moje malo starije oči možda neće primjetiti manji delay u prijenosu video signala, ali , istestirat ću ga, pa javim rezultate
Hvala na detaljnom objašnjenju, iako se modelarstvom bavim dosta dugo, ovdje (FPV) sam totalni njub.
i zašto bi se ljutio ? Ljute se samo oni koji su najpametniji na svijetu (odnosno tako misle).
Ja još uvijek učim....i učit ću do kraja života.