Main Menu

Red Bull Budapest 2017

Started by chupko, September 19, 2017, 03:19:49 PM

Previous topic - Next topic

chupko

Ovoga leta sam sam planirao da posetim ovo takmicenje i usput pazarim po nesto za RC.Budimpesta je uvek superiška i uvek se radujem dolasku.Ima puno radnji za RC i ovoga puta je pala prikolica za moju Tamiyu Scaniju.Uskoro idem opet na jedno takmicenje maketara. (yay)
Evo malo slika cisto da se pohvalim.  (yay)

chupko

Sinak je dobio Red Bull avioncic a tatko prikolicu.

Jeli smo gulaš i prdeli svaki put kad neki avion proleti (<--)
Sinak je bio dobar i dobio je i jedan mali dron

Ova radnja je ogromna i jako dobro opremljena. Cene veoma prihvatljive. Mogu reci da jeftiniju nisam nasao u EU.

tamiya program im je najaci......ima od igle do lokomotive u bukvalnom smislu,jer se prodaju i HO zeleznice .imaju cak i maketu u radnji

Zbog malog prostora za slike evo jos par komada dok ne ispunim limit

chupko

Oba dana,subota i nedelja je bilo finog letackoga programa.Leteli su i warbird avioni...jedan Corsair je iskidao oblake (res)

drjack

Cupko ajde okaci malo linkove za te prodavnice po Budimpesti.

chupko

Nema avioni,samo kamioni ,brodovi,dronovi, automobili,boje ,lakovi ,sprejevi tamiya,delovi i vozici ali je radnja vrh........slao im pismo za prikolicu koju sam hteo samo pet dana pre dolaska i oni su je dopelali vec za dva dana iz Nemacke......cena je bila jeftinija nego u svabiji i u austriji osetno......jedino ne primaju kartice.ali za kes dobijes popust ako kupis nesto skuplje...... racunaj na 10% ...

evo link ..Snadji se na Madjarskom ili Nemackom je sajt...

http://www.modellzona.com/spl/958885/Kamionok

drjack