Main Menu

Krajnje je vreme...

Started by Lazo, October 24, 2017, 01:41:36 PM

Previous topic - Next topic

stevapn

Malo pre sam proverio, AK "Naša Krila" Paraćin je član VSS. Trenutno, članarina u klubu je 1000din godišnje.

Lazo

Nemojte da mi klonjavate duhom! Tema ni pod razno nije  :pop: !!!
Pustio sam da malo odrade vanforumski kontakti, dok pristignu relevantne aktuelne informacije od VSS, po pitanju budžeta i finansiranja za 2018.godinu.
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

Lazo

Lazo

grebic

A jbga....ima i u Krusevcu :sljus :sljus :sljus

stevapn

Lazo

Quote from: ivanmagd on November 15, 2017, 08:20:07 AM
Lazo,
ja sam razumeo da se prijave oni koji imaju modele koji mogu i sa kojima imaju nameru da se takmice. I da VSS interesuje samo uredjenje takmicenja a za ostalo jbg...kad bude...

Ja imam dosta modela ali nijedan F3A ili F5J koji su u vecem broju kod nas. Svi moji modeli su skala ili treneri.

Jel trebaju da se prijave svi modelari u Srbiji ili samo takmicari?

Pozdrav Ivan.

Izvini Ivane, nekako sam preskočio tvoje pitanje.
A što se tiče odgovora, prevashodno se sve ovo odnosi na one koji bi želeli da svom hobiju dodaju i lečka takmičarskog adrenalina.
Međutim, kako se stvari odvijaju i u svetu i kod nas, rekao bih da nije daleko vreme kada će morati da se registruju i ostali. Recimo, iako nemaš takmičarskih ambicija, ako hoćeš da voziš auto - moraš da imaš saobraćajnu i vozačku dozvolu. Kada? Videćemo.

Pozdrav

presko

Quote from: Lazo on March 28, 2018, 06:15:40 PM
Quote from: ivanmagd on November 15, 2017, 08:20:07 AM
Lazo,
ja sam razumeo da se prijave oni koji imaju modele koji mogu i sa kojima imaju nameru da se takmice. I da VSS interesuje samo uredjenje takmicenja a za ostalo jbg...kad bude...

Ja imam dosta modela ali nijedan F3A ili F5J koji su u vecem broju kod nas. Svi moji modeli su skala ili treneri.

Jel trebaju da se prijave svi modelari u Srbiji ili samo takmicari?

Pozdrav Ivan.

Izvini Ivane, nekako sam preskočio tvoje pitanje.
A što se tiče odgovora, prevashodno se sve ovo odnosi na one koji bi želeli da svom hobiju dodaju i lečka takmičarskog adrenalina.
Međutim, kako se stvari odvijaju i u svetu i kod nas, rekao bih da nije daleko vreme kada će morati da se registruju i ostali. Recimo, iako nemaš takmičarskih ambicija, ako hoćeš da voziš auto - moraš da imaš saobraćajnu i vozačku dozvolu. Kada? Videćemo.

Pozdrav

Плашим се Лазо да ово нећемо доживети ни ти ни ја. Не видим зашто би се неко замајавао маторим дртинама као што смо ми. Да ли понекад погледаш рубрику SKUPOVI / TAKMIČENJA / OKUPLJANJA? Или да ли си приметио, кад је била фрка око "дронова" и правилника, да је списак пријављених моделара у Србији пребацо тек стотинак. Нек нас је и дупло толико, двеста, мало је.

Да ли ваздухопловни савез предузима нешто по питању јачања моделарске базе у Србији? Рецимо на пример на повратак моделарских секција у основне школе и слично.

Milos 94

Lazo, ima li nešto novo po pitanju inicijative koju smo poveli. Pitam to iz više razloga jer se termin zakazanog takmičenja bliži.

stevapn

Milos 94

Na sajtu VSS objavljen je bilten br.1 koji je izašao povodom takmičenja rc modela 02.09.2018. u Pančevu. Sve dodatne informacije će biti obavljene u narednim biltenima.

stevapn

stevapn

Pravila, modeli... Jos nista...