Main Menu

Stari-Novi F-22 Raptor

Started by ivanmagd, June 13, 2018, 01:10:23 AM

Previous topic - Next topic

ivanmagd

Videcemo, krila i repne povrsine ce odozdo da ostanu komplet narandzasti.Nece ceo biti crn samo ide polako jer ima dosta detalja.

sasadjuric71

Ako radi ga sa uzivanjem ,kad znas vec kako leti bice divna letelica ,ako bude sve ok  i mene zimus tako nesto ceka . :mhm

bjanko

Bravo majstore bas je lep odlicna kolor sema podseca me na naseg G4 tegljaca meta njega su ofarbali u namdjarastu boju samo jos su belu boju ubacili .Samo napred :)aplauz

bora61

(res) profesore.
Uzivam gledujuci te kako letis, kojim osecajem za prostornu orijentaciju imas. Ocigledno je da si vurtuelno u kokpitu letelice kojom upravljas.

Zahvajujuci Ivanu, pre par dana je poleteo i moj F-22, samo sto je ostao u fabrickoj belo-crvenoj color shemi.
Elektro setup je skoro isti kao Ivanov ( motor SK3 660Kv (skoro iste performanse kao e-Flite power 46-670Kv) + ESC 80A + 5S 5000mAh baterija + Evolution 12x8 elisa).
Elisu cu uskoro zameniti sa Apc 12x8 E, jer imam utisak da je postojeca elisa preteska (46gr) za motor.

Naravno da je Ivan radio kompletnu konverziju i montazu motora.
(res) profesore.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

ivanmagd

Boro, vidi se da si vezbao preko vikenda!
Spremi se, cim otopli, propitujem!

bora61

Da ne otvaram novu temu, evo i moje makine ( zahvaljujuci cika Zubi na modelu i Ivanu oko sveg ostalog ).

https://www.youtube.com/watch?v=OEKu4SbyATI&t=3s

Na ovom snimku sam imao srece oko sletanja, jos se  mucim oko glideslopa..

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!