Main Menu

Caudron C600

Started by uros2002, November 19, 2017, 10:34:23 PM

Previous topic - Next topic

uros2002

Opet se malo radilo.

varadero

Obožavam ovakve build logove sa puno slika....super.

uros2002

Danas sam priveo kraju ojacavanje krila. Poceo sam da radim ulaznu ivicu na krilima.

uros2002

Ovih dana se nije radilo na modelu.

Radile se neke druge stvari. Sklapale

uros2002

Evo nastavka

bjanko

Lepo Urose svaka cast bice to lep model samo napred steta sto jos nema modela u izgradnji ili modelari ne prikazuju svoje radove

uros2002

Stigao motor,ESC i prop...

dejan_ts

svaka cast Urose za poduhvat pravljenje modela iz nule i samostalni rad nad istim

sve pohvale i samo napred ,iz godine u godinu bices vest modelar pa ces praviti savrsene modele

vedro

Dejan_ts

uros2002

Evo nastavka radova.

Uradjen Pozarni zid za kacenje motora privremeno zalepljen dok se ne odredi polozaj motora radi kapotaze ili zavrsetka nosa.
Danas sam uradio nosac centralnog krila i ulepio navoje u njega. Izbusio rupe kroz centralno krilo i ulepio ga na trup. Na centralni deo krila ulepljena napadna ivica i sutra ako bude vremena centralni deo bi trebalo da bude zavrsen.
Izbuseni kanali i ulepljene cevcice za kablove servoa. Napadna ivica oblikovana i izbuseni i ulepljeni trnovi na prednjem delu za fiksiranje krila za trup.

Poceo sam sa nosacem servoa baterije i predajnika u trupu samo da odredim tacno mesto gde cu ga postaviti.

Evo i nekoliko slika

uros2002

Evo jos slika od jucerasnjih radova.

bora61

Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!

uros2002

Pozdrav,

Nisam jos. Bas sam danas izvadio model i stavio na sto i kanim se da krenem da zavrsavam ali mi nesto ne da.
Nemam volje pa mi se ne radi nista na njemu. Nadam se da cu nastaviti za koji dan.

Nije ostalo mnogo ali me mrzi.