ne bih da se mesam nisam potkovan, teoretski, ali recimo da jesam prakticno...
Dugo sam leteo taj avion, ali na nitro pogon, prvo sa originalnim 7.5cc (cvai takt) zatim sa dodao original EVO pistalicu od auspuha i dobio na snazi i obrtajima, po mojoj slobodnoj proceni oko 25% u plus.. sve vreme sam koristio gorivo sa 30% Nitra.. vrteo se ko lud, imao je par letova sa 3-kraka originalnom elisom, posle sam presao na 2-kraka, onda je poludeo, u pozitivnom smislu.. sve njegove originalne PTS dodatke sam poskidao, instalirao servo na flapsove, koje sam jako retko koristio... Leteo je za sve pare, poslusan, lepo utrimovan, ravno leti kao strela, uzbdo nizbrdo kako pozeli, a snage u nmjemu koliko hoces od 75 do 100 % gasa reaguje kao munja... Rolu je radio u pravcu, kao busilica na ogromnim obrtajimai te neke osnovne figure koja jedino s=znam i praktikujem, cak ne znam ni kako se zovu... na ledja nikad nisam ni probao
Imelman, ako se tako zove, savrsen... mozda sam zeznuo ime figure nije bitno...
da rezimiram, prilicno je bio tezak, relativno mali, sa malim povrsinama, na komande ostro reagovao, ali poslusno..
Mislim da mu overpowered pase i jako odgovara i treba, zbog okretnosti i brzine, pa i vadjenja iz neoprijatnosti..
Mislim da je sve mimo 2-krake elise NEpotrebno i suludo.. ali sto vise snage i snage... Glava ne boli.. i verovatno veliko "C" na bateriji
Bio je takav i Mustang, identican PTS mislim oko 1.2m raspona.. ali nije, po mom skromnom misljnju, mogao da se meri sa uzitkom letenja Raptora, to ne znam da objasnim, moja impresija je takva...
Jeste malo cudno za videti, realno mlazni avion, a nitro cvaja.. doduse kad je stavljena pistaljka drugi je bio zvuk nadrealan...
U svakom slucaju avion za uzivanje i top treba iskoristiti.. maksimalno
Uzivaj