drjack, izvinite, nisam mislio ništa loše da kažem vama a ni drugima. Ovo je jedna narodna izreka, koja sažima sve ono što sam već rekao pre i viđao prošlih decenija. Ne zvuči lepo, ali koja je izreka lepa. One su samo tačne.
Puno želja a malo realizacije. Volje uvek ima dosta, ali je to veoma malo. Elan brzo plane, a isto toliko brzo se i ugasi, kada treba i novac da se potroši i to uvek veći od planiranog, jer se ne pravi tačna kalkulacija unapred. Pokazuije se puno puta trup i još koji kupljeni deo modela ili pravljen ko zna gde, koji je iz starih vremena, a kompletan model se nikada ne rodi za prodaju, a o čemu je ovde bilo reč.
Kao drugo, o modelu i pticama se sudi isključivo po krilima. Pa kako onda da procenjujem išta ako toga nema na slikama. Pokažite i krilo koje imate, Ako nemate, onda nemate ništa. Trupova imam i ja, a pored toga sam se nagledao u životu do mile volje, a po modelarskim radnjama stoje na ulazu kao kišobrani, ali bez krila. Krilo je suština modela!
Još jednom. Kupite zaista dobar kompletan model kao i drugi, inače nikada nećete da uživate u takmičenju.
Hvala, ja se dobro osećam. I neba sam se nagledao u životu gledajući kako lete modeli iznad moje glave, a tek jedrilica. Želim i vama barem toliko.