Novi Sad - Modelarska sezona 2019

Started by Gabor, February 09, 2019, 09:16:58 PM

Previous topic - Next topic

Gabor

Za nas je danas otvorena sezona

Baš mi bilo lepo leteti nakon 4 meseca. Vreme idealna u odnosu da je prva polovina februara.

Nadam se da će na vreme uskoro opet poslužiti i možemo nastaviti sa druženjem, letenjem.

trivajuve

Sezona je startovala,lepo druženje.Gabor je kao i uvek to zabeležio na pravi način svojim foto aparatom.Za sutra se predviđa lepo vreme pa bi bilo možda dobro da se i sutrašnji dan iskoristi jer sledeće nedelje ponovo predviđaju zahlađenje.Kakvo je raspoloženje među kolegama? (<--) (<--) (<--)

Gabor

Danas dolazimo opet. Ovaj put sve elektro modeli 😉

trivajuve

Za danas je dogovor da se nadjemo na Ceneju oko 12h a pokusacemo doci i ranije... (<--)

Gabor

Prošle sezone sam izostavio dosta puta letenje na Čeneju. Te zbog posla, te zbog loše prognoze vremena, pa nisam imao napunjene baterije. Ove sezone to nije, neće biti slučaj. Iako je duvao vetar, mi se opet uputili ka Čeneju

Ovaj put sa elektro modelima. Vrlo brzo nam se pridružio Neša, Bata i čika Rale.

Kao i uvek, priči, zezanju, nikad kraja.

Vidimo se narednom prilikom...

dkk

Sjajno, samo napred, stetan pocetak nove sezone.

trivajuve

Fotka sa daljincem u prvom planu u crno-beloj tehnici...sa mnogo osećaja... (res)...i opet lepo druženje danas... (<--) (<--) (<--)

Joja

Prozdravljam hrabre drugove modelare, koje ni hladnoca ni zima nemoze zaustaviti da uzivaju u smom hobiju!
Svaka cast momci. Cestitke i Gaborovoj zeni takodje.
Neko ko vam je ovaj novi clan sa bradom sto gleda u jedrilicu kao da prvi put vidi takav leteci objekat?
Pozdravi iz hladne Kanade !!!

Rale

Za vikend je solidna prognoza. Da li neko dolazi i kada ?

Pozdrav, Rale

englez

Pokusavam Rale, ides Subota ili Nedilje? ili oba  :big smile
signatures are silly, read some, See what I mean?

trivajuve

Gabor i ja smo se čuli i dogovoreno je letenje u subotu negde u ranim popodnevnim satima(verujem već negde oko 14h se nalazimo na Čeneju).Tako da svi ostali koji su za druženje i letenje neka nam se pridruže... (<--) (<--) (<--)...

trivajuve

Kao što sam ranije napisao,sad i definitivno...nalazimo se na livadi posle 14h pa se pridružite... (<--) (<--) (<--)...

Rale

Pozdrav Englez !
Bata i ja dolazimo danas oko 13 - 13,30 h.

Pozdrav, Rale

Gabor

Po koja fotkica od nas sa današnjeg druženja

trivajuve

Danas popodne  na Čenejskom aerodromu okupljanje kao što smo i najavili.Napokon se malo vreme prolepšalo i bili smo u mogućnosti da uživamo u ovom februarskom sunčanom danu.Ekipa modelara  u skoro standardnom sastavu no ovaj put predvođena iskusnim Gospodin Raletom i Čika Batom.Red razgovora,šale i letenja.Za sutra postoji dogovor da iskoristimo lep dan u najavi... (<--) (<--) (<--)...