Trstenik 2019

Started by dejan_ts, February 17, 2019, 02:36:21 PM

Previous topic - Next topic

dejan_ts

pa posto su se pruzili lepi uslovi za letenje evo da kazem da sam danas otvorio sezonu letenja na aerodromu Trstenik

vreme lepo ,sucano ali ne bas i toplo ,sta je tu je malo hladnjikavo zbog vetra ali se dalo leteti koliko toliko ,do duse opet sam ali ne  manisem oko toga ,bitno da se letelo

otvaranje sam sproveo sa Gupikom kao pocetak letacke sezone a i radi malo trenaze letenja ipak duga zima bila

evo i fotkice par

dejan_ts

ijos koja fotografija

dejan_ts

Lep letacki dan se desio danas na aerodromu Trstenik, gosti iz Paracina ,Krusevca i Kragujevca i naravno moja malenkost

Jedriko se i leteli avioni na sve strane ,sto sta orava avijacija sto sta mi modelari , termici kad za pohvalu

Par slicica sa danasnjeg skupa

dejan_ts

Jos neka

stevapn

Naleteli smo se! Toliko je bilo termike, da jedrilice nisu htele dole! Uživancija!

dejan_ts

Danas dan bio za avione . naletesmo i sra reci

dejan_ts

Jos jedan lep sastav rc modela na Trstenickom aerodromu

Gosti iz Krusevca ,Paracina ,Cacka i naravno ja

Krusevac Sale ,Krle ,Maverik,Stanko
Paracin  Steva
Cacak Goran Greba

Ljudi dan je bio kao stvoren za nas modelare ,aerodrom prazan bez ikakvih aktivnosti velike avijacije i ispostovan je dogovor oko parkiranja velikih aviona sto je i bio cilj pocetka dana

Slike kazu nesto nije da ne kazu ali pravu sliku je imao samo onaj ko je bio na aerodromu i video kako je prosao dan

dejan_ts

Jos neka od mene

Stanko BG

Lepo vam je na aerodromu. Imate i betonku. Može li se leteti sa nje?

dejan_ts

Sa te stajanke polecemo i slecemo 295m x 37m je stajanka ,tu smo uparkirani i odatle sve radimo a tu nam je i kontrolni toranj kao i drvo dud 😜🤪😜☺☺☺☺

dejan_ts

dejan_ts

dejan_ts

U medju vremenu

stevapn

Naletesmo se ko nikad! Termike kolko hoćeš, bez vetra, odlično društvo, zanimljive priče. Gde su mladi, tu je i šala. :)

grebic

Ono jes....termike toliko da je cak i ja uhvatih ")  Da ne dodjoh ne bih znao ni sta je  :big smile  Hvala drugari (<--) ()-()