Main Menu

Koja seljana !

Started by drjack, January 26, 2020, 01:06:37 AM

Previous topic - Next topic

drjack

Sinoć sam šetao psa na Adi oko 8 i 20 . U jednom momentu vidim ispred sebe u mraku dva crvena svetla na zemlji,  i kapiram da neko  sprema dron da poleti. Dole na plaži neki reflektor i četvoro  ljudi nešto petljaju. Dron poleće i ostaje na visini možda oko 50m u jednoj tački, očito snima nešto, a oni dole se i dalje nešto dogovaraju. Šta li će da snimaju po ovakvom mraku i ovom smogu. Usput, nalaze se tačno na pravcu piste Beogradskog aerodroma kuda
redovno sa istoka slecu avioni. Računam nisko su al ajde da se ne pravim pametan i necu da se mešam , nisu valjda tolike budale. Prolazim sa psom odmičemo , pas gleda u dron i zaobilazi ga u širokom luku,  kad u jednom trenutnku iznenadjenje!! Jedan od njih nešto dovikuje nekome u mraku na drugoj strani obale,  i tog momenta krece Vatromet naravno takodje na  pravcu piste Bg aerodroma . 
Pas se poplašio i počeo da beži, na svu sreću prema autu pa smo ga nekako uhvatili a ja sam se tog momenta okrenuo nazad i pokušao budalama da objasnim da to što rade ne mogu da rade na tom mestu. Kaže mi jedan od njih, pa  snimamo veridbu !! a i smemo da letimo do visine od 60m !
Kažem ja njemu , ovde ne smete uopšte da letite da li ste normalni, niste registrovani, nemate dozvolu za let niste prijavili let...
Ali džaba sve, ne možes  budalama da objasniš, raspališe oni još jedan vatromet. Biće sutra na nečijem Facebook-u "moderna seljana veridba" sa vatrometom u pozadini i možda nekim avionom u kadru na redovnoj liniji za Beograd.  Iskreno se nadam da ti stručnjaci nisu članovi ovog foruma...

trivajuve

Svest ljudi na našim prostorima je na žalost na poražavajućem nivou,izuzimajući manjinu,koja je nažalost nadjačana mnogobrojnim budaletinama na svakom koraku.

dejan_ts

To tako biva kad je u danasnjici sve dostupno svako jakakvim budalama ,da nam je vreme '90tih tih problema nebi imali

Nazalost to nije samo u bg vec u svim gradovima po srbiji ,

pnedic

A pre neki dan, za kinesku novu godinu, kindžosi su na bukvalno nekih 100-njak metara od ograde aerodroma koja ide uz pistu raspaljivali vatromete. Cak i ispred piste na putanji sletanja aviona.
Koliko sam primetio, niko od nadležnih nije reagovao, pa ni aerodromsko obezbeđenje koje se vozi odmah uz tu ogradu.
Takođe tu, u blizini, ima jedan veliki kompleks koji se bavi svadbarskim slavljima, koji je takođe na pravcu sletanja aviona, i manje od 1km od početka piste - svake subote i nedelje tu puca vatromet. I tako već par godina.
Tako da ovo što se dešava oko aerodroma je veći haos nego to što si ti Draganče video.

sasa

A komunalna policija hapsi babe koje prodaju cvece da bi prezivele.
EEEEEEEEEEEEEEEE  Srbijooooooooooooo.
A u stvari sta vam u ovoj zemlji funkcionise kako treba ,pa da bi i ovo funkcionisalo  :sljus
Eeeee,ali kada se DESI....e onda ce oni da vide svog boga  :hehe
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

dejan_ts

Sale nedao bog da se besi bilo sta oko toga ,zarad jedne gluposto neandertalaca oticice brdo zivota uz vetar i kao sto biva u ovoj zemlji zataskacese nekom vranom ili nekim labudom da je poleteo i uleteo u motor i cao zdravo sa pricom

Jel odgovarao neko za onaj vojni helikopter sto je trebao da sleti na VMA pa su ga svrgnuli sa rute da bi se majmuni slikali i da budu na naslovnim stranama kao spasioci deteta tj bebe a ono kontra smer izgibose kao da nisu nista znacajni ti piloti

vihor522

Ti si još i dobro prošao sa pijanim i nasobudnim "svatovima" !

drjack

Malopre sam promenio lokaciju i prosetao psa po Topčideru. Ovaj put relativno mirno ja na oprezu da ne sevne koja petarda, ali  nije bilo ni vatrometa ni dronova. Samo je iz Miloševog Konaka pičila živa muzika bez melodije i ritma. "Pevač" nadjačao muziku i dere se malo zapinje.. ko da ga mlate, ali bre ljudi se vesele unutra, skaču po stolovima, ruke u vazduhu. Nisam prepoznao ni jednu jedinu pesmu valjda sam retro. Al pazi ponedeljak uvece, pun parking automobila ko da je vikend!!! jel radi bre neko ovde nesto? Možda je nastavak one vazdušne veridbe od pre neko veče.
Ko je ovde lud?

Jedva čekam proleće i livadu .....

sasa

A da ti prodas psa...sta mislis  :hehe :_D
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

bjanko

Lud smo narod totalno  (___)

bjanko

Ja sam isto prosle godine setao boxera mog i isto neki vatromet ona se uznemirila ja sam mislio da ce da lipse .Ne znamo ni za kakav red.A juce me napade pas u centru Grocke bez povoda krenuo u banku poslom i jedvo se odbrani nosio neku fasciklu i ona me bukvalno spasila.Zovem ovu sintersku sluzbu niko se ne javlja da dodju da sklone tog psa.Verujte veliki sam ljubitelj pasa i imam nemackog boxera ali izgleda doslo vreme da moras paliju nositi i kad se kreces po gradu ili neki sprej.Zamislite da je neko dete tu bilo

bora61

Sta si ocekivao drugo, kada se forsiraju Parovi i razne starletutke, kada je najvaznije da u svakoj opstini Beograda nikne sto veci trzni centar, a pekare i kladionice nicu kao posle kise.
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!