Plan za Extra 300S

Started by SABURO, April 10, 2008, 12:55:41 AM

Previous topic - Next topic

SABURO

Potreban mi je nacrt za model aviona Extra 300S.

;)

da li neko od vas ima???
Nikola | rcfly.in.rs

srpska posla

U kojoj razmeri 1-5-10-50cc?
Jednom Hobi, opet Hobi treci put...to su vec srpska posla

SABURO

Radi se o modelu raspona krila 160cm.
;)
Nikola | rcfly.in.rs

srpska posla

imam originalni nacrt za great planes extru 60-90 cui, u digitalnom(vektorskom) formatu ( ne pitaj otkud mi?  ::) )
(oni taj fajl koriste za plotovanje planova koji isporučuju kit)

Jedini je problem sto je to u nekom bzvz formatu koji treba da se konvertuje uz pomo? korela, al meni korel trenutno ne?e da radi, ?im to sredim dobijaš na mejl.
pozdrav!

Lazo

BEZEC?!? Mozes da mi posaljes original, onako kako ga sada imas.

lvd639358@eunet.rs

Pozdrav
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

srpska posla

Vazi, nije uopste problem, poslacu bilo kome , samo sto prvo moram da uradim to sto moram!

Pozdrav!

penzes

Posaji i meni plan ako moze
penzes@neobee.net
unapred ti hvala
Penzes

SABURO

Nikakav problem moze i u tom formatu, samo posalji ( oba plana ) sve cu to da sredim:

pipistrel2005@yahoo.ca

unapred hvala!
;)
Nikola | rcfly.in.rs

leonardofibonacci

Bio bih, veoma, zahvalan, ako bih i ja dobio to planove. :D
ivanplazacic@yahoo.com
За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

srpska posla

Evo linka http://www.sendspace.com/file/sbpqzh  posto je fajl ispao prevelik(oko 30mb) nemogu?e je slati preko e-maila.

Posto su mnogi bili nestrpljivi i pozurivali me jedino sto sam uspeo ja da prebacim fajl u prvi korisni format(dwg), sve je preneto prema originalnom izvoru, tako da neslaganje u razmeri glavnog nacrta i  Dyecut patterna je ostalo(kao u originalu) sto je cesto uobicajeno kod "ukradenih " planova . Pa eto pokušajte da se sna?ete(problem je trivijalan samotreba na?i odnos i dovesti  ga na 1:1)

s'obzirom da još nisam sredio komp, to je najbolje što trenutno mogu. u me?uvremenu sam tu da pružim bilo kakvu moralnu pomo?.  ;)

PS malo je nezahvalno biti odgovoran za crtez koji nije vaših ruku delo. nadam se da imate razumevanja. pogotovu što je ovo protiv pravila foruma ;D

Pozdrav

Srpska posla

srpska posla

Pozdrav svima, par ljudi je ponovo trazilo plan, pa evo ga sada i u corelu.

http://rapidshare.com/files/157238832/Great_planes_extra_60.cdr.html

cdr format,oprez!nije sreÃ,,‘en!  razmera! trup krilo i delovi nisu u meÃ,,‘usobnoj proporciji!treba podesiti!

sreÃ,,‡no

...red je i da se zahvalim koleginici koja se potrudila da postavi prethodni fajl (onaj u cad-u) .

n3mke

odlican je plan,  (thumb)
jel moze neko da kaze gde nabavlja avio sper??

leonardofibonacci

Meni rapidshare kaze da je istekao download, posle deset puta i da vise nemoze da se downloaduje. :(
За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

saxpg

Plan je sa rapid share-a mogao da se preuzme samo 10 puta sto je vec iskorisceno. Da li bi neko ko je vec preuzeo
mogao da mi posalje na mail ?

`fala!

n3mke