Main Menu

CESSNA 400

Started by predator, July 28, 2009, 04:23:38 PM

Previous topic - Next topic

predator

POZZ. Ja sam sad u njemackoj u internet klubu nesto ko godisnji pa sam mislio svratiti i do SCHWEIGHOFERA u GRAZU u AUSTRIJI,pa bi htio uzet neki model,mislio sam ovaj http://www.der-schweighofer.at/artikel/72772/air_combo_set_cessna_400arf__und__helix_3d__und__simulator    tu dodje i helic a razlog zato sam se za to odlucio a ne samu cessnu 400 je taj sto za dodatnih 30 e dobijes helic i simulator a sam simulator je 30 e. I mislio sam uzet neku bolju stanicu npr DX5E ocu neku analognu a ne digitalnu jer su komplikovane, a i model ima BL motor i regler i LIPO,molio bi bar brzih odgovora jer nemam puno vremena, mozda jos sutra zadnji put dodjem u ovaj internet klub.
HVALA
POZZ ;) ;)
ps: MODEL MI TREBA KAO PRVI MODEL ZNACI POCETNICKI ;D ;D ;D
"To fly, fight and win ... in air, space and cyberspace."

predator

PS: treba mi neto sto je odmah dostupno
POZZ :big smile

saxpg

Ja sam mozda malo naporan ovih dana posto svima odgovaram na postove, ali nije da hocu da se pravim pametan nego mi je dosadno na poslu  :big smile

Mislim da ta kombinacija ne vrijedi zato sto je avion tu i tamo (moze da prodje) , heli je obicna igracka, a simulator je bespotreban zato sto ces stanicu koju kupis koristiti za to, samo kupi usb kabal.

E sad sta uzeti za te pare, nadam se da ce ti se javiti jos neko sa savjetom ali recimo, easy star, minimag ili easycub od Multiplexa.
Ima dosta toga u ponudi.

predator

HVALA na savjetima,ako jos ko ima kakvih nek se javi
pozzz

predator

evo gledam pa mi wilga upala u oko,dodje sve osim baterije,punjaca,i stanice,znaci wilga i dx5 najvjerovatnije,e sad sta za bateriju i punjac,wilga i dx5 cc.200e e sad bi volio da cifra bude oko 250e sa svime pa dajte neke predloge za punjac i bateriju,i ako imaju na sajtu odgovarajuci usb.ja jos sutra ujutru gledam imal predloga pa moram ici,pa eto
pozz ;D

saxpg

Wilga je odlican izbor, cestitam. Po meni najbolji avion za pocetnika, a i dosta uzivanja za nekog ko vec zna da leti.
Slobodno u prodavnici pitaj da ti preporuce nesto, mada je najbolje naruciti to iz United Hobbiesa.

predator

gotovo,model je uzet,odluka je pala na http://www.der-schweighofer.at/artikel/66746/zlin_50ls_epp_920mm     i DX5E    sutra-prekosutra prepricavanje kako je sve bilo a slike cu postavit kad ih naucim postavljat,a sad sam umoran ode spavat
pozz
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz