RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

prvi letovi

<< < (4/7) > >>

fenix:
Cestitke na uspjesnom lasiranju,video je odlican.Nadam se da ce biti jos slicica nekih detalja na helikopteru naravno uz Vase  komentare,jer nekako ovo je bas osjetljivijaa oblast u aero modelarstvu,pa zasluzuje veliku paznju,naravno koga interesuje  i ova oblast.Pozdrav i sretno.

Zdravko:
Pozdrav svima na ovom forumu.
Tu sam vec neko vreme, ali se nisam logovao od kako je ugasen stari forum.

Drago mi je da ima sve vise helikoptera kod nas i da ce nas biti sve vise.
Vidim da ovde ima ozbiljnih masina, ja (nazalost) imam Walkeru 22E, ali leti!
Sto je Saler rekao "eto vidis, moze da leti, ali to je Walkera" kada ju je on prvi probao.
Danas sam posle duze pauze i podesavanja i ja prvi put poleteo i bilo je odlicno, kako sam se nadao.
S' obzirom na moje malo iskustvo i to samo na simulatoru sa joystickom, zadovoljan sam sa ovih par
sekundi letenja i ne razbijanja helikoptera.
Videcu da postavim i snimak na Youtube uskoro.

jrlotpi:
trebali bi se prebrojati, i da se vidimo svi skupa na nekom mestu
ja letim JR model helija na nitro JR-ventura poceo sam ove godine da letim ,Sale i Zoli su mi dosta pomogli oko pocetaka svojim sugestijama i podrskom,te im se i ovim putem zahvaljujem.
Bilo bi dobro da se nadjemo na nekoj livadi i da se kao prava grupa helijasha fotografishemo i okacimo slike na sajt

pozdrav svima Nesa ;D

Zdravko:
Zaista bi se mogli okupiti, konacno je otoplilo.

@JRlotpi Odakle si?

IVAN3D:
Odlicna ideja!
Ako ne pre onda bi morali da se skupimo u Vrscu u maju pa jos da bude lepo vreme pa da uzivamo!

Drago mi je sto se ovaj deo foruma polako budi a to je znak da nas ima sve vise i vise a to znaci vise helikoptera na letenjima sto razbija monotoniju!

Vidimo se
Ivan Djeorgievski
NBGD

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version