2011.10.01.
Danas smo na Zalivnom polju održili prvi, ajd da kažemo "combat" susret. Cilj ovog susreta je bilo druženje, i da malo vežbamo "combat"-ovanje. Kako to obično bude, priči, razmeni iskustva, pitanjima, odgovorima nikad kraja... Leteli smo celo popodne, baterije su se punile sve vreme na akumulatorima od auta
Na livadi su bili @tibeteagle, @djbojan, Piću, Ervin ( zadužili smo ga sa fotoaparatima ), čika Đurika i čika Peter Penzeš ( naš nekadašnji učitelj u Aero klubu ) i ja.
Ja sam napravio par krugova sa Sky Hero-m,
a posle smo poređali, spremili naše combat modele. Tu su bili Pinkmesser, Pinkfire, Pinkstick i F-22 Raptor
U trećem letu, moj model se malo žešće oštetio, zaokret sam napravio prenisko
ali @tibeteagle mi je pozajmio svoj Pinkstick, da oni ne ostaju bez jednog protivnika a ja da ne ostanem bez zabave. Hvala lepo još jednom! Trebao sam ga saslušati i odmah napraviti dva, tri modela. Onako, za ne daj Bože... Oštećenje nije strašno, lako se rešava. u međuvremenu dok su se baterije punile, malo smo i jedrili, Bojan je leteo Easy Star-a, provozao i Monster truck, a ja leteo Cap580...
Ne znam kako misle ostali, ali za mene je bio ono, baš lepo druženje. Mislim da su svi krenuli kućama sa pozitivnim utiscima.
Na kraju dana, krunu na moj dan je stavio model JaK55, na kom sam promenio motor i ponašanje, snaga modela se potpuno promenio. Naravno, u pozitivnom smislu...
Biće još slika i snimka samo da pokupimo materijal iz svakog fotoaparata i kamere...
Za početak, evo jedan video. Izvinjavam se zbog malo lošijeg kvaliteta, ali snimljeno je sa fotoaparatom...