Main Menu

Precision Aerobatics ADDICTION

Started by Lazo, March 04, 2008, 07:29:53 PM

Previous topic - Next topic

Lazo

Stigao je još jedan PA Addiction! MAŠALA!

Pozdrav
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

magic

Upravo sam skinuo filmic sa PA sajta. Moram da kazem da stvar leti "bolesno" dobro. Uh, kada cu ja moci barem slicno  ::). Bice valjda jednog dana  :D.

Pozdrav
Veljko

SABURO

Quote from: magic on March 04, 2008, 11:13:56 PM
Bice valjda jednog dana  :D.

Bice bice samo polako..  8)

Video klip je fantastican, pogledajte:

http://www.youtube.com/watch?v=rIEoK4gQIqc

:)
Nikola | rcfly.in.rs

Lazo

Idem ujutro da ga podignem iz DHL-a. Stigao je još u ponedeljak, ali carina nikako da završi sa papirima. Danas sam im se li?no izna?estitao mile nove godine. Za tri dana je stigao iz Australije, a tri dana ne mogu da ga preuzmem u Beogradu. Valjaju šlepere bele tehnike, tone droge i oružja, a oni našli na nama modelarima da ga drve. Neverovatno.

Pozdrav

P.S.
Da se ne bi neko zaleteo - ona drugar'ca nije u kompletu sa modelom.

Lazo

Quote from: magic on March 04, 2008, 11:13:56 PM
Upravo sam skinuo filmic sa PA sajta. Moram da kazem da stvar leti "bolesno" dobro. Uh, kada cu ja moci barem slicno  ::). Bice valjda jednog dana  :D.

Pozdrav
Mo?i ?eš, mo?i ?eš Veljko. Ja ti kažem. Aj' na opkladu. Slušaj mene - daleko ?eš da doguraš.

Pozdrav

Lazo

Addiction preuzet, montiran i ponosno visi pored Katane. Samo još da stignu motor, kontroler, elise i servoi (jutros su mi krenuli paketi iz Hong Konga, sve zajedno sa helikopederom).
Vidimo se na livadi.

Pozdrav

magic

Jel ti to pretis?  ;)

Nek je sa srecom, jedva cekam da ga vidim u akciji!

Pozdrav
Veljko

Lazo

Quote from: magic on March 05, 2008, 10:53:48 PM
Jel ti to pretis?  ;)

Nek je sa srecom, jedva cekam da ga vidim u akciji!

Pozdrav
Ne pretim, nego obecavam.

Pozdrav

magic

Uf joj  :o. Svratio sam danas do Laze i video ovo cudo. Model je nestvarno lagan. Mogu samo da ga zamislim u Ivanovim rukama. Stvarno nek je sa srecom.

Pozdrav
Veljko

kremic

"Uf joj  Shocked. Svratio sam danas do Laze i video ovo cudo. Model je nestvarno lagan. Mogu samo da ga zamislim u Ivanovim rukama. ."

Bolje da ne znas kako je to u Ivanovim rukama! :)
Kuku - lele je!!  Otrese ga ocas posla! :)) ;D
pozz.

Lazo

Jes' vala. Ja sam licno bio svedok.

Pozdrav

kremic

Lazo

Slusaj Kremo! Apsolutno razumem bol kojim si ophrvan, te svim srcem saucestvujem u istom. Kako ja licno, tako i ljubigamajka Ivan. Ali, istine radi, moram da naglasim, da vise ozbiljnih i postenih ljudi moze posvedociti, da sam te oma, trenutno, momentalno, mrtav-ladan, ne trenuvsi, bez ikakvoga dvoumljenja, obestetio sa cirka 2-3 sake krvavo stecenih i napabircenih evrova. Toliko koliko da se zna. Da ne slusam posle iza ledja po modelarskim kuloarima, te je dinastija Djeorgievski ovakva - te onakva. A ti, ono, onomad?... Aj sad da ne sirim pricu, inace ima da odjekne u javnos'.

Pozdrav (al s'pola usta)

kremic

Ja  jednom govorim i to smatram kada kazem nekom razumnom da je to onda i dovoljno! Dobili ste i ti i Ivan moj mail ili ti moje misljenje!
Sve ostalo iza toga sto je receno i STO CE JOS BITI RECENO i  ako ne prepoznajes zajebanciju u svemu tome... sorry.  Jos vise cu onda zaliti! :)

ccc...

Lazo

Ma ne mogu da verujem. Pa sta sad 'oces? 'Oces krv da ti dam? Malo ti evrovi, a? Ti si mene Kremo, fakticki, duboko razocar'o! Da znas da sam iznenaden, a moze se reci i uvredjen, s'takvo tvoje ponasanje!? Mogu samo da se dosecam sta ce sve da pomisle mladji modelarski narastaji kad procitaju tvoje kukumavcenje i naricanje preko ove sirom sveta razapete mreze?!
Prosto ne mogu da bilivim.

Pozdrav (al s'cetvrt usta)