TEST VOZNJA OFF-ROAD staze u Maloj Ivanci

Started by malaivanca, April 22, 2008, 05:22:45 PM

Previous topic - Next topic

malaivanca

Drugari, posto vidim da nas vec ima prilicno sa automobilima,
predlazem da u subotu 26.aprila,(od recimo 12 h) ako ste voljni dodjete sa svojim ljubimcima do R/C Kluba u Maloj Ivanci, te da testiramo dosadanje radove na stazi i one koje ce biti uradjene u medjuvremenu, ja idem u cetvrtak da nastavim radove sa mojim radnicima.
Da eventualno date sugestije ili pohvale i da mozda napravimo neku malu trkicu, pripremu za sezonu, pa ako sve valja ili ima izgleda da valja, organizujemo za zvanicno otvaranje kluba 02.maja.2008    GRAND PRIX MALE IVANCE   bar u dve kategorije 1/10 i 1/8 i recimo MONSTER TRUCK ili kako se vec dogovorimo.
Obezbedicemo i neke nagrade, kako bi izgledalo sto ozbiljnije, da obavestimo i neke TV i novine da proprate

Neka se jave zainteresovani

Pozdrav Zajko 063/1029252

Pozdrav Zajko

magic

Mislim da nam je svima u interesu da ovaj projekat uspe, kako tebi tako i nama korisnicima. Mislim da je stvarno prerano da se dovode mediji dok se svi stvarno i ne uvezbamo i bude nas dovoljno u nekoj kategoriji da to izgleda kako treba i samim tim privuce vise ljudi. Ja shvatam da je novac problem i da je potrebno da se centar sto vise izreklamira ali mislim da je prerano. Izgledacemo smesno ako se budemo samo sudarali i prevrtali. Ali necu vise da davim ovim putem nego hajde da stvarno sednemo u subotu i podelimo misljenja!

Pozdrav
Veljko

malaivanca

Zvuci razumno.... Onda se vidimo u subotu
Pozdrav

dexy

Evo za otvaranje ja cu mozda uspeti da navatam autora odredjene TV emisije koja se bavi automoto sportom da napravi neki prilog. Samo sto on radi na prasicce, sipas u njega prase i on snima :)) Salu na stranu nemogu 100% da obecam ali cu probati. Vidimo se u subotu!

Quote from: malaivanca on April 22, 2008, 05:22:45 PM
Drugari, posto vidim da nas vec ima prilicno sa automobilima,
predlazem da u subotu 26.aprila,(od recimo 12 h) ako ste voljni dodjete sa svojim ljubimcima do R/C Kluba u Maloj Ivanci, te da testiramo dosadanje radove na stazi i one koje ce biti uradjene u medjuvremenu, ja idem u cetvrtak da nastavim radove sa mojim radnicima.
Da eventualno date sugestije ili pohvale i da mozda napravimo neku malu trkicu, pripremu za sezonu, pa ako sve valja ili ima izgleda da valja, organizujemo za zvanicno otvaranje kluba 02.maja.2008    GRAND PRIX MALE IVANCE   bar u dve kategorije 1/10 i 1/8 i recimo MONSTER TRUCK ili kako se vec dogovorimo.
Obezbedicemo i neke nagrade, kako bi izgledalo sto ozbiljnije, da obavestimo i neke TV i novine da proprate

Neka se jave zainteresovani

Pozdrav Zajko 063/1029252

Pozdrav Zajko

firtz

Pa je li bilo to otvaranje, nema nikakva ni vest ni slika...
Nenad Djordjevic, inženjer elektrotehnike
firtz79@gmail.com