Main Menu

Prodavnica u Sloveniji.

Started by IvanGrozni, October 08, 2009, 02:21:01 PM

Previous topic - Next topic

GILE

Jedno vreme sam to radio ali me ubise losa iskustva. Ljudi poruce iz kataloga pa kad im stigne njima se ne svidi, onda nece da uzmu ono sto su narucili, a ja ne mogu da vratim tako da sam se nakupio tudjih delova koji mi sad ne trebaju. Ja sam ti sljakator neki kazu dobar a ja poznavajuci sebe mnogo los trgovac. Mozda bude neko posredovanje ali otom potom. Bogi sam poslao link da vidi o cemu mi ovde pisemo pa nek izvoli nek se bori za trziste.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

magic

Gile,

resenje je jednostavno, kupac da pare unapred i kataloski broj i onda nema problema.

poz
Veljko

IvanGrozni

Quote from: magic on October 10, 2009, 10:00:20 AM
Gile,

resenje je jednostavno, kupac da pare unapred i kataloski broj i onda nema problema.

poz

To je najbolje. A ne ono "jaoj ne sviđa mi se, neću a platim". Pare unapred. Nego Gile a čega to imaš viška, što si poručivao za druge, a da ti ne treba?

misha

kako unapred kada dok ne stigne niko ne zna koliko ce kostati.
kolika je postarina, carina...

nije isto da li narucuje za svakog poslebno ili ne.malo je zeznuto.

imate i ovu prodavnicu. Sripar mi daje daje popust na internet cene odmah 10%
pa plus kada mu se vrati overen primerak mozete biti u pretplati za porez (mislim da je 20%)

http://www.stopar.si/

pozdrav

zgrujic

Quote from: mtesa on October 08, 2009, 08:29:49 PM
Meni su htjeli naplatiti i pdv i carinu i na usluge spedicije i na postarinu. Nakon malo glasnije komunikacije i pozivanja nadredjenog tj. neposrednog rukovodioca pomenutog sluzbenika, sve je rijeseno u moju korist.
Inace u pitanju je bilo carinjenje neke tehnicke robe.
Spedicija spada u "lokalne" usluge, a ne u troskove transporta. Tako da si ti bio sasvim u pravu, a njih je mrzelo da priznaju gresku. A sem toga mislim da fizicka lica ne bi trebalo da imaju veze sa spediterima! To je jedna izmisljena usluga da se naivnima uzmu pare!

GILE

QuoteIvanGrozni,

To je najbolje. A ne ono "jaoj ne sviđa mi se, neću a platim". Pare unapred. Nego Gile a čega to imaš viška, što si poručivao za druge, a da ti ne treba?

U glavnom su to motorcici speed 400 reduktori za njih neke elise za 2,5 ccm a ostalo se vec i zaturilo tako da je i nevazno. Nisam trgovac i to je to ne prodajem vec samo kupujem.  4e
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)