Main Menu

Draga, smanjio sam avione!

Started by magic, November 12, 2009, 10:02:41 PM

Previous topic - Next topic

magic

Eh, jos malo pa bi moglo da se pomisli da je tako, ali nije! Evo kako sam na prostor 2x1,3m spakovao 8+2 modela, jer je dogovor sa zenom da sto stane na zid moze u kucu  (yay). Priznaje i ona da sam prevazisao sebe u pakovanju, ali mislim da je limit dostignut.

poz
Veljko

Goran

NIje imaš još mesta na gornjoj polici :-)

Pozdrav Goran

zgrujic

Quote from: magic on November 12, 2009, 10:02:41 PM
Eh, jos malo pa bi moglo da se pomisli da je tako, ali nije! Evo kako sam na prostor 2x1,3m spakovao 8+2 modela, jer je dogovor sa zenom da sto stane na zid moze u kucu  (yay). Priznaje i ona da sam prevazisao sebe u pakovanju, ali mislim da je limit dostignut.
Gore plafon, dole sitna deca. Gore visoko, a dole tvrdo. I kako deca rastu tako je donja granica sve blize plafonu... Zanimljivo resenje!

GILE

Ma covek zaobilazi istinu nisu svi avioni prisutni, kopka me gde je EXTRA 260 nema ni krila ni trupa   mmmm morace mnogo da je zipuje  (fiu) al ce zena da ga  (kush)  (res)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

magic

Quote from: GILE on November 13, 2009, 10:06:22 AM
Ma covek zaobilazi istinu nisu svi avioni prisutni, kopka me gde je EXTRA 260 nema ni krila ni trupa   mmmm morace mnogo da je zipuje  (fiu) al ce zena da ga  (kush)  (res)

Jao Gile stade mi na muku! Jeste, tu nigde nema H9 Extre 260 od 2m. Staje i ona tu na zid ali bi onda moralo mnogo toga napolje, a to vec nije dobro! No nasao sam i tu resenje, nece biti u kuci  lol vec u garazi, ja ospostovao moj deo dogovora prema zeni ;namig !

Inace ako se pitate sta je sve na polici evo da pomognem:

odozdo levo: Element, krila element, krilo Acromaster, krilo Angel, hotliner Ion, Kelly, kutija velika jedrilica Proxima, kutija mala krila Ion
sredina gore: Angel
odozdo desno: krila Yak, na krilu Fox, Yak 55, na Yaku minidiscus, Easy Star, iza Angel-a je Acromaster (vidi se samo prednji trap), krilo Kelly

Kao sto znate Element je na prodaju, a rezerva sa klupe vec nervozno cupka (Su29 E30). Verovatno ce i Yak na prodaju a njega bi trebalo da zameni Katana E 50. No, to tek na prolece!

Ako nekom trebaju konsultacije za "program" AvioZip, rado cu ih pruziti!

poz
Veljko

GILE

Ma fali tu jos mnogo stosta. Nema radnog stola za smirglanje balze, seckanje, lepljenje, busenje. Normalno razno razni izvori prasine i prljavstine kanulog lepka na tepih ili parket sve ono zbog cega nas  nas zene obozavaju.
A uh sto sam zloca ne lici to na mene  :_D . 
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Goran

Ja predlažem Magicu, ako je već toliko tesno, da zauzme kuhinjski sto.
Veoma je ravan,  Po njemu skalpel odlično klizi.  :)

Pozdrav Goran

coka

Kada sam upoznao moju zenu Maju, odmah sam joj predocio da se celog zivota bavim ovim hobijem i da je to sastavni deo mog (naseg) zivota.
Prihvatila je.
Kada smo pricali o vencanju, ponovio sam slicnu pricu...
Prihvatila je.
Kada sam poceo da pravim i letim skupe i velike avione, rekao sam joj da umesto 10 malih aviona, avijaciju usmeravam ka tome da imam 5 velikih...
Prihvatila je
Kada sam pre dva dana kupio moj najveci i zasigurno najskuplji avion, ...
Vise me nista nije ni pitala.

Nije problem velicina zida....
ako prihvatate savet od jednoipogodisnjih muzeva po stazu.

chupko

Coko druze rano je za suditi rano je.Ovo kazem iz iskustva 15 godina braka.Sad si ti glavni pilot u braku a vremenom zena ulazi u kokpit i preuzima palicu Pa dodju deca (yay)ta divna stvorenja.E ko posle svega toga uspe da ima bar 1 veci avion kao nas drug Magic on je car.Magic je genijalno napravio nosac aviona mada mislim da je koristio varikinu bilo bi jos mesta.Tebi Coko zelim sve naj naj u braku i da umesto tih 5 velikih nebudu 5 park flajera.Pozdrav!

Lazo

Šta ja da kažem sa 30 godina braka, troje dece (od kojih je jedno Ljubi-ga-majka modelar) i dva psa "). Smo mi još Gile fali :sljus
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

coka

Da ali ima nesto sto ne znate...
Moj drugi hobi je restauracija oldtimer automobila i izrada replika. Ko me vidja bar malo cesce, zna da ih imam nekoliko.
Verujte mi, modelarstvo je igra u odnosu na virus oldtimer-stva.
Kada sam video da me tokom 5 godina zabavljanja moja devojka (sada zena) podrzava u svemu, shvatio sam da se to jednom u zivotu srece.

misha

Magic, uzimajuci u obzir tvoju profesiju, logicnije je bilo nesto ovako. :big smile

zgrujic

Quote from: misha on November 16, 2009, 09:23:57 AM
Magic, uzimajuci u obzir tvoju profesiju, logicnije je bilo nesto ovako. :big smile
Nije blesav da kopira Mirceta!

zgrujic

Quote from: mirce on November 16, 2009, 02:04:52 PM
Eto ti sad...
Nije mi bila namera da kritikujem tvoju prikolicu! Htedoh reci da postoje i bolja resenja, ako covek nema onolike velike avione kano ti Mirce. Ja sam razmisljao o Cargo boxu za krov ili zamisli neki karavan sa policama pozadi... Zamisli da ti svi modeli stanu u cargo box na krovu, pa ne moras da ga skidas... I kad god te put nanese na neku livadu ti si READY TO FLY, a nisi opterecen prikljucnim vozilom. Takodje, ne moras ni da unosis modele u kucu, pa nema problema ni sa zenom!