Main Menu

DA20 Katana od Diamond Craft

Started by dejan_ts, November 13, 2009, 09:03:39 PM

Previous topic - Next topic

sova

svaka cast majstore! nista lepse nego kad se posao dovede do kraja i vine u vazduh!!!
ex pseudonijum: sova

sasa

Na poziv naseg druga Deje otisli smo ja i Stanko u Trstenik na aerodrom na premijerno letenje ove tvrdjave od aviona.  (<--) Mislim...sta reci.Posle dva obavljena starta sa Dejine strane,video sam da model leti savrseno.  oo)) Na Dejino insistiranje da i ja probam model ,sam se malo femkao  (fiu) ,jer u principu ne volim da letim tudj model.  (nene)
Ipak sam pristao i veruj te,grdno bi se pokajao da to nisam i uradio.
Shta da kazem...avion leti savrseno.  (:sok:) oo)) ..Deja ga je napravio,svaka mu cast.  :mhm
Ljudi...avion i sa ugasenim motorom nece dole  :sljus .
Nazalost flapsovi nisu radili,ali popravice to Deja.
Sve u svemu jedno lepo druzenje pred veche i nadamo se lepom vremenu u nedelju a ja odo da tankiram moje avione  :hehe
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

milomirts

Svaka cast majstore za model a i za letenje
mess with the best,die like a rest

soprano

Deki,svaka cast za uspesno odradjen proekat.Neka te model dugo sluzi i da uzivas u letenju.Veliki pozdrav pa se vidimo uskoro.

Ja neznam cemu ovo sluzi,a pritom i ne radi.....:)

dejan_ts

hvala Stanko za klip,meni je jako zao sto nisam oravio kadrove ali sta da se radi,nemoze i da se leti i slika u isto vreme

hvala na cestitke ali moj vam je savet da prijanete na rad i da napravite nesto sto valja pa na letenje

jos jedno veliko hvala svima koji su bili istrajni u ovoj prici i cekali zadnji rezultat ovog proekta,
(pijemo) (<--) (pijanoo)

drjack

Deki bravo za model, dodjes me jedan krug  :big smile

SABURO

Jako lepo izgleda u letu. Svaka cast za odradjen posao.
Nikola | rcfly.in.rs

dejan_ts

posto sam rekao da ce biti malo isaran da nebude blanko ja sam nesto odradio i to izgleda ovako

aerofly

A donja strana? mmmm ssuper je ovako ali pricao si o sari na donjaci zbog vidljivosti odnosno razlikovanja ?

dejan_ts

jesam ali sam za sad ostavio ovako,eto da probam i da vidim,kako je gore tako je i dole stim sto na napadnu ivicu na donjaci je dublja u odnosu na gornju