Main Menu

Idealna osoba zenskog roda????????

Started by misha, December 01, 2009, 11:33:12 PM

Previous topic - Next topic

tibeteagle

Mislim da je Denis Norman slikao svoje modele sa svojom ženom.  mmmm
Za plavušu bi sve ovo bilo malo puno. Ovoliku vrednost modela one radije troše na drugim mestima  :big smile

misha

da. jeste mu zena. ali aktivno ucesttvuje u izradi modela, dosta detalja ona farba a cak kaze da i ona ima svoj model koji redovno leti.

Fly_boy

zasto mislite da zene ne bi bili dobri piloti modela, u svijetu je to sasvim normalno.
u svijetu oko 30% pilota kapetana na long range avionima su zene, zasto ne bi mogle da lete i modele.
zenu samo treba pustiti i ako nema prepreka ostvarice veliki uspjeh u zivotu.
nekazem, i ja sam nas mentalitet i protv toga sam da ostvare svoj veliki uspjeh, ali prolazivsi kroz svijet shvatio sam da su i zene uspjesne u svemu kao i muskarci mozda cak u nekim stvarima i uspjesnije od nas. konkretno, kod mene pstoji jedna doza straha, ne znam ni ja zbog cega, ali postoji nesto sto me tjera da budem protiv toga da moja zena ide dalje i da se unapredjuje, mozda od straha da nece biti dovoljno sa djetetom, mozda da nece biti, uopsteno, mnogo kuci i samim tim dolazi do razbijanja braka... postoji hiljadu mozda i ali.
ima puno mladih djevojaka koje nisu udate i nemaju prepreke a nemaju uslkove da idu dalje, mislim da bi i njima treba dati sansu da se pokazu u svijetu, bez ikakvih ponizenja od strane muskaraca, ali isto tako mislim da dosta ljudi ima kao ja ramisljanje i boji se da puste zene da rade do kraja da ne bi izgubili svoj polazaj i da ne bi  imao konkurenciju "zenu"
pozz
Ivancevic Veljko (Mrcha) live's for today because yesterday's over and tomorrow may never come!

misha

niko nije rekao da sam protiv zena u ovom hobiju. naprotiv, fenomenalno je kada oboje u vezi podrzavaju hobije (ili posao) onog drugog.