Main Menu

Moj najnoviji i revolucionarni izum!

Started by Lazo, January 21, 2010, 10:05:23 PM

Previous topic - Next topic

Lazo

Ovih dana sam, tokom kraćih pauza u radu na jedrilici, radio na jednom novom izumu. Priznajem da mi je film Avatar dao inicijalnu ideju, ali ja sam ubeđen da je revolucionaran. E sad vi vidite...
Elem, radi se o specijalnim naočarima za gledanje španskih serija, velike braće (i sestara), farmi i sličnih zaglupljivača širokih narodnih masa:

Glavna osobina ovih naočara je ta, da veoma efikasno štiti korisnika od ogromnih i opasnih doza pameti i inteligencije, koji se u bujicama izlivaju iz TV ekrana tokom gore pomenutih emisija. Nešto slično masci za zavarivanje, ali mnogo mnogo efikasnije. Kroz masku za zavarivanje se nešto i vidi, a kroz moj izum – ama baš ništa.
Na slici se ne vidi dodatak koji mi je još u laboratoriji, a koji je veoma važan za efikasnost izuma. Radi se o dodacima od specijalnog materijala, koji se stavljaju u uši i podižu efikasnost celog sistema na n-ti stepen. Radni naziv tih dodataka je ,,Antislušoni".
Pored osnovne namene, naočare se veoma komotno mogu koristiti za slepo kucanje:

A takođe se pomoću ovih naočara kristalno jasno vidi u budućnost:

Mislim, onakvu kakvu nam planiraju ovi koji već kao planiraju... Vidi se baš sve. Kompletan plan.

Pa (pijemo)
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

POSEIDON

:)aplauz :)aplauz :)aplauz....jel imaju napajanje:))) il ovako na suvo

Lazo

Apsolutno su u skladu sa svim ekološkim normama. Garantovano!

misha

mogu li da se koriste i za FPV?
ka neka vrsta filtera, vidis samo ono sto treba a ostalo blurovano?

ps moja baba je davno patentirala taj "antislusoni".
mozez da popenis pricajuci joj, ali ona nista.
a kada pricas nekom drugom sve cuje.
to se zove selektivni sluh. cujes samo ono sto ti odgovara.

Lazo

Epa stvarno ovo nema smisla! Taman čovek dođe do nekog epohalnog otkrića, odmah se pojave oni koji krenu sa svojatanjem i osporavanjem!  mmmm
Slušaj Mišo! Džaba uplićeš babu, izum je već patentiran i tačka!
Pa i makedonci, vranjanci i leskovčani prave ajvar od nestanka dinosaurusa pa šta!? Slovenci, koji u životu nisu videli papriku osim u tegli ili na slici, patentirali ime ajvar, i gotovo :sljus. Hoćeš da praviš ajvar, ima prvo da platiš slovencima licencu! E sad, možda ipak postoje nekakve plodne Alpske plantaže paprika, ali još ih niko nije video lol.

Znači Mišo, nemo se začikavaš!!! To neće ti se isplati! :big smile

chupko

hmmmm nije loše nije loše,ovo moze da se iskoristi.Lazo odlican izum :)aplauz vala svaka ti se dala.(al obavezno stavis zeni kad ti se ove budu davale a one tampone za usi nemoj slucajno da zaboraviš)

misha

Lazo

Čupko, sugestija je na mestu, ali na žalost nije primenjiva. U pomenutom slučaju - žene vide kroz ove naočare kao da ne postoje!?! To je jedina za sada falinka, a koju daljim istraživanjima moram da otklonim.  mmmm

GILE

Da ne bude zabune ovo je tipicna radna poza radno sposobnog penzioneru u trenutcima stvaranja novih pronalazaka  (spava) mada mislim da ovako i jedrilicu sklapa pa je zbog bola u ledjima i bala koje cure zbog nepravilnog polozaja glave dosao na ideju zabacene glave preko naslona stolice ali svetlost bi bila ometajuci faktor tako da je pronalazak sasvim primeren nameni a i pantalone nebi bile izbalavljene  mmmm oni dodaci za usi imalibi za svrhu uklanjanje zvuka motorne testere koja tolika drva isece ali bez piljevine  (fiu)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Lazo

Ma ovo je, što bi reko Šojić, čista fotomorgana!!!

SABURO

hahha, tek sad videh ovaj topic! GENIJALNO!!
lol
Nikola | rcfly.in.rs

Lazo