RC MODELI HELIKOPTERA > SUS HELIKOPTERI

Sta kupiti !?

<< < (6/12) > >>

SaleR:
Radio sam to u vise navrata i na skupljim stanicam i stvarno nije problem da sam uradis. Vrlo je jednostavno, odlemis ukupno 6 zica i premestis (po mome skines) limcic i to je to. Slobodno se usudi da to sam uradis i videces da nije nikakav problem.

sman:
Evo slike nove masine i da po ko zna koji put  pitam nesto:
da li treba necim podmazivati pokretne delove helija i cemu sve sluze ova sredstva koja sam dobio uz ovaj komplet(za neke znam sta su a za neke ne)?
Pozzzz

P.S.
Zaboravih da pitam, ima li ovde na forumu clanova s juga Srbije(od Nisa pa do Vranja)

sasa:
Kad bi ljudi znali da se lepo predstave  :sljus  i lepo popune svoj profil  :sljus  ti bi sad znao da li imas nekog zemljaka ili bar blizu nekoga sa foruma  :sljus a ovako nista  :hehe 
Cak i ti nisi znao da  lepo popunis svoj profil   (--<<--)  (kush) a hoces da nadjes nekog... (:sos:) e pa nece moci gospodo tajanstveni  (kush) igraj te se malo coravih baka  :_D :hehe  :mhm

Inace smanu  cestitam na heliju  :)aplauz i dobrodosao ti nama ma ko ti bio  ()-()

sman:
@sasa,

nije nikakva tajna odakle sam , problem je u tome sto sam se uclanio na brzaka i nisam oobracao paznju sta sve treba da popunim. moja namera nije bila uopste da ulazim u ovaj svet (rc helija ),a gledajte gde odoh (<--) mmmm. hteo sam sinu da nabavim neki bolji heli ,ali ste me vi i vasi postovi navukli na ovaj hobi,i sad ispade da mene ovo vise interesuje nego mog sina :sljus. moj problem je taj da ja nemam nikakvo predznanje u vezi ove problematike ,a i to da ovde gde ja zivim ne postoji nijedan klub(sto je karakteristika manjih i zabacenih sredina).
pozdrav iz vranja... ()-()     

sasa:
Sad si inficiran sa  H1 N32 S48 rc virus i nema ti povratka  :pop:, nego gledaj kako mozes da se zalecujes posto od ovog virusa nema leka  (rip..)  :hehe :hehe :hehe

Evo ti par juznjaka a za druge se sam snadji ...http://rcfly4um.org/index.php?topic=1903.0  :)aplauz

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version