RC DRUŽENJE > PRETHODNI SKUPOVI
Novo Beogradski nasip 20.02.2010
POSEIDON:
A da,da se pohvalim da sam uspeo Pipera pre par dana da zabijem u Savu...odnosno nadošlu vodu sa druge strane nasipa....vrag me terao da letim na jakom vetru i izazivam sudbinu...tri leta za uživanje i četvrti koban gde je vetar verovatno,bacio pipera u vodu...dok sam našao neki čamac i odveslao do njega prošlo je barem 10 min...rezultat za sada...napukla napadna ivica jednog krila...i elektronika puna vode...prijemnik mrtav (sa obzirom da sam imao jedan...nema letenja dužžžžeee vreme ) sve je snimano kamerom pa ćete imati čemu da se smejete:)))) a piper ako ga pre ritualno ne zapalim...neće duže vreme na nebo...sa obzirom na akutnu nestašicu novca (pijanoo)
misha:
bas mi je zao. ipak je bolje ne ici na silu. jos malo i doci ce i lepsi dani.
nadam se ipak da ces imati volje da ga ponovo dovedes u letno stanje.
pozdrav misha
POSEIDON:
Videću...treba da mi stigne neki koronin sint prijemnik pa ću videti kako radi....skinuo sam monokot sa oštećenog dela krila...popucala su dva rebra,al su barem svi parčići unutra...videću da zalepim...malo ojačam i prelepim mnokot....kontolrer,motor i bateriju još nisam probao neka ih još par dana sušenjea...baterija za sad pokazuje bapon na svakoj ćeliji...al neću je još dirati.
sasa:
Ako je to ovaj prijemnik onda da znas da je otporan na vodu...ja proverio i to dva puta :hehe...
Dva puta mi je jedrilica padala u jezero proslo leto i on i dalje radi...samo ga isperes sa mlakom vodom ,i ukljucis fen
na slabije, i susis ga desetak minuta ,i kao nov je :)aplauz
POSEIDON:
Da taj....a u piperu je bio graunerov...još malo ću ga pustiti da se suši..pa ću probati da ga oživim...a kako si prošao sa baterijom i motorom...za servoe se ne brinem...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version