RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Graupner elektro junior s
ak:
Pre postavljanja servoa najbolje da ga oblepis izolir ili krep trakom pa onda ulepis u model lepak pistoljem, on se lakse reze. Sansa da ti se vertikalac posle pokvari je relativno mala, a ako se i desi mozes skalpelom lako da iseces sa spoljne strane, lakse se vadi iz trake nego kad je zalepljen direkt.
firebird:
Hvala AK na savetu, nasao sam na rcgroups veoma slicnu varijantu pa cu da iskombinujem nesto. ()-()
Ovo oko motora, malo sam obradjivao plastiku i sad se slobodno okrece, mada mu je i dalje tesno............gledam sad i 2836 varijante motora...... mmmm
rajker:
Ja sam bio iseko epo kod motora pa sam malo produzio kablove do esc a.Malo je virio napolje ali to nije smetalo elisama.
firebird:
Ima već mesec dana kako mi stigao motor sa rc timera
a ja se tek ovih dana nakanio da sredim juniora (kush)
Prvo sam morao da premestim osovinu jer je kačenje "od napred"
Šper koji nosi motor je od ranije bio ulepljen a ja sam samo iznutra pojačao 5min epoxijem
sad je motor komotno seo unutra
Servoi su isto već bili ulepljeni kad sam kupio model, pokušao sam da ih izvadim i postavim kao što je AK predložio, ali kad je počela jebada da ih odlepim i styro počeo da puca samo sam popravio naprslinu a servoe ostavio tako kako jeste i slepio dve polovine trupa.
Ostalo još da ubacim prijemnik (AR500) i esc (mystery 30A), setujem model i odredim CG, pa možda za vikend bude i prvi let (yay)
sasadjuric71:
Opa Boki pa ti ode u jedrilicare, a sta bi sa 3d modelcicem (zezam se ) samo napred nema nazad, i ja sam nabavio wild hawka i picim ga po vetru ,sredjuj to pa na livadu SRECNO. (<--) (<--) (<--) (<--) (<--)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version