RC MODELI JEDRILICA > ELEKTRO JEDRILICE
Graupner elektro junior s
pnedic:
--- Quote from: zbabic on July 15, 2015, 09:35:17 AM ---Ako se koristi vruc lepak za fiksiranje servoa (a i ostalog) na/u stiropor, stirodur, elapor i slicne penaste materijale, lako se skida/ odvaja (bez pucanja i kidanja penastog materijala) pomocu 70% alkohola. Stavi se par kapi alkohola na spoj, nakon 30- tak sekundi, pazljivo odvojiti lepak.
--- End quote ---
Interesantno. Ovo nisam znao. Probacu !
firebird:
Ovo sam probao sa 90% alkoholom i wurth vrućim lepkom( samo taj koristim ;namig ) i nije upalilo
marko.jovanovic:
Ja vrući lepak skidam sklapelom koliko mogu a nakon toga uzmem krpicu i prazan pištolj zagrejem na temperaturu topljenja lepka, polako topim i skupljam krpicom. Sa alkoholom nisam probao. Takođe kada se zagreje vrući lepak može se odvojiti bilo šta polako sa penastog materijala.
firebird:
Pa generalno vruci lepak se najlakše omekša fenom za kosu, servo se skida kao od šale........ ali to je za topic o tehnikama u modelarstvu, ovde govorimo o Graupner junioru.
--- Quote from: sasadjuric71 on September 01, 2015, 04:16:07 PM ---Super si Boki izuzetno lepa pticica voleo bih i ja jednog dana da je imam ,mada me malo smara letenje jedrilicama vise volim malo ludje voznje, ali lepo je uzivati i u letu jedrilice, pogotovo kad su gore strujanja povoljna .Ja sam to probao sa EASY STAROM,ali ovo je nesto drugo .Jos jednom prelepa pticurina svaka cast . :)aplauz :)
--- End quote ---
Hvala Sale ()-() , verovao ili ne i ovaj leti izuzetno brzo, a tek što ima fijuuuuk kad bez gasa proleti u blizini.... (:sok:)....
firebird:
Evo jednog panoramskog snimka od pre neki dan, leteli smo Vule i ja iznad manastira Draca u blizini Kragujevca. Ima dosta suma od vetra i propelera jer je sirov i neobradjen snimak, al' eto koga zanima nek pogleda....
Pocinjem da kapiram da se lepse upravlja modelom preko vertikalca, kad ispravljam zakrilcima onda je zustro ispravljanje, to se vidi i na snimku...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version