Ono sto mene zanima je sledece:
- Da li ovakvom upotrebom, praznim baterije preko optimalne granice (60- 70%)?
Ako se baterija kapaciteta 2250mAh isprazni 85% kapaciteta, to je 2250*0,85=1912.5mAh, što bi po nekim mojim shvatanjima bilo
možda iznad granice, mada bezbedno. 80% je po mnogim pravilnicima na netu neka prihvatljiva granica, i ja se držim toga pravila. Što se manje kapaciteta troši, i što manjim C ratingom, trebalo bi da potraje duže, ali ko će to izmeriti pored toliko modela? Generalno, mislim da je 80% sasvim okej, a ako se ponekad ode i do 95%, jeste kritično, ali neće bateriji ništa biti. Verovatno će samo pretrpeti šok, i malo joj se skratiti vek trajanja. Koliko? Teško je izmeriti..
- Ako napon po celiji ne padne ispod 3,7 V, da li je celija ispraznjena ispod 60- 70%?
Koliko je precizna i konzistenta veza između voltaže i kapaciteta, ne znam. Gledajući u moj LiPo log, vidim da ako ode do 11.2, potroši ~60%, tako da ja bih rekao da si u pravu. Na 11.1V je verovatno tu negde 60-70%.
- Kad se govori o "ispraznjenosti" baterije, da li se kao glavni parametar uzima napon po celiji ili kolicina struje koju punjac "ubaci" u bateriju (podeljeno na broj celija- ukupan kapacitet)?
Ja bih rekao da je napon važnji iz prostog razloga jer su svi punjači koncentrisani na napon, i to napon po ćeliji, trebalo bi da bude isti za svaku ćeliju.
- Kako se manifestuje je zagrejanost baterije, nakon upotrebe (letenja), a u odnosu na setup- a (pravilno ili nepravilno odabran)?
- Ako motori vuku više ampera nego što baterija može da isporuči, temperatura baterije raste.
- Slično se dešava i kada je baterija loša ili dotrajala, iz manje-više istog razloga.
- Ako je let (tj potrošnja) bila agresivnija, i/ili ako se baterija prazni više od 85%, temperatura će rasti
- Biće sve toplija i toplija kako se broj ciklusa povećava
Mislim da si lepo odabrao setup čim je baterija normalne temperature. Okej je ako se malo naduva (malo..) i ako je mlaka-do-blago-topla. Te promene bi trebalo da se ponište čim se ohladi i balansira ponovo.