Main Menu

Spree Sports

Started by leonardofibonacci, May 29, 2008, 12:25:48 AM

Previous topic - Next topic

flugzeug

Super izgleda, svaka čast!  :mhm
S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila!

ivanmagd

Gabore, majstore! svaka cast, stvarno izgleda fenomenalno, samo ga nemoj slati kurirskom sluzbom vise...pozdrav!

Gabor

Hvala  ()-()

Ma nema šanse da ikad više model šaljem preko kurirske službe. Što se modela tiče, ima još šta da se radi na njemu, ali polako, nigde se ne žuri...  (<--)

leonardofibonacci

Eh, sto nije plav . . .
:big smile
За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

Gabor

Quote from: leonardofibonacci on November 06, 2010, 05:22:04 PM
Eh, sto nije plav . . .

Jbg, nisam imao plavu foliju u tom momentu, a nisam imao strpljenja da čekam  (fiu)

leonardofibonacci

Quote from: Gabor on November 07, 2010, 09:27:52 AM
Quote from: leonardofibonacci on November 06, 2010, 05:22:04 PM
Eh, sto nije plav . . .

Jbg, nisam imao plavu foliju u tom momentu, a nisam imao strpljenja da čekam  (fiu)

Izrasce ti nos, Pinokio! :mhm

Gabor

Završio sam i elerone, juče ih namontirao na krila, a danas sam na trup nalepio horizontalac...

leonardofibonacci

Fenomenalno izgleda. No, nisi napisao koji ti je tp trap? I ja bi trebao menjati svoj . . .

Gabor

Da, nisam napisao. Napisaću danas uveče sve, šta sam promenio, ojačao. Juče sam završio model, elektronika na svom mestu, CG namešten... Danas još postavim haubu, i izmerim model koliko je ispao teže...   mmmm

Gabor

Znači model je konačno završen. Mada sam pisao tokom rada, napisaću opet šta sam promenio, ojačao na modelu. Stajni trap je ugrađen u trup, gornja, prednja strana trupa je ojačan sa još jedan slojem balze, točkovi su malo veći i širi i umesto dosadašnjih baterija 2200mAh ću ga leteti sa 1800mAh. Evo kako na kraju izgleda model:

CG sam namestio po uputstvu, trebao sam dodati 30g olova na nos, poletna težina modela je 710g

Nadam se da ću uskoro moći da poletim model. Za vikend je vremenska prognoza baš nikakva, ali videću...

Gabor

Danas sam još jednom proverio CG

Iako je bilo hladno, a i vetar je duvao, ipak sam se odlučio da poletim model... Kad smo stigli na livadu, temperatura je bila 2 stepena Celziusivuh, a vetar je duvao dosta jače nego u gradu, i to baš poprečno na pistu. Na sreću Spree-ju ne treba puno da poleti...

Što se trimovanja tiče, par klikova na daljinskom i leteo je kao pre par nedelja... Model me opet oduševio. Možda još nije realno reći, jer kako sam rekao, vetar je jako duvao, ali mi se čini da sam dobio na brzini  sa uštedom od 70g na odnosu od ranije. Više o tome, kad će biti vreme mirnije...
Postavljanje većih i širih točkova se isto isplatilo, model se sigurnije ponaša prilikom poletanja i sletanja

I za kraj, jedan video:

http://www.youtube.com/watch?v=qSozwOK-ZPA

Nažalost posle jedne ispražnjene baterije smo morali kući, smrzli smo se...

POSEIDON

Nikad se slađe nisam naleteo nego sa Spree....:)))) možda ga nabavim jednom opet.

alpha

Dobar je to avion!Moj hangar je bogatiji za jednog takvog lepotana. oo))

fifti

Ima i moj drug u Pancevu jednog preradjenog na glow, model leti prelepo

Uploaded with ImageShack.us