Lazo malo je kasno ali sutra nisam na netu pa da ti objasnim tu malu gimnastiku. Prva lista koju popunjavas ide bez problema to su one generalije Customer information i Billing Adress, tu u rubrici za country nudi Srb.& Mont. Nakon te liste sledeca je stranica Custom Declaration gde odaberes sadrzaj paketa (Toy parts) i vrednost posiljke (ovo, ti vec 11 puta pametno koristis). Sledeca stranica su sumirani tvoji podaci, sadrzaj posiljke i shiping tax, ovde samo potvrdis na Confirm & Pay u dnu strane. E sad dolazi ona zadnja strana gde uradim malu "prevaru", stranica u zaglavlju ima: hexTronik Limited, a ispod levo je - Pay with Credit Card or log in - desno je -Pay Pal- polje koje ne diraj. Znaci ispod levog naslova koji upucuje na placanje karticom prva rubrika je Country i u startu sistem nudi Hong Kong. ovde ako pretrazujes vise nemas u ponudi Srb.& Crna g. zato ostavi izabran Hong Kong. Sledece rubrike normalno popunis, a onda u rubrici State/Province/Region uneses: BELGRADE, SERBIA, EUROPA. Kinez shvata da mu H. Kong nije u Srbiji i sam me u mejlu obavesti da ce roba biti isporucena na moju adresu bez onoga H. Kong, naravno pre toga je uradio autorizaciju moje kreditne kartice sto lako proveris on-line, i nakon toga je skinuo pare sa mog racuna (da li ce roba da stigne, neznam, ali uzdam se u tvojih 11 puta). Evo upravo sam ponovo narucio, ovoga puta T-Rex 450SE V2(full kit), i vec mi je poslao odgovor o isporuci na moju adresu bez H. Kong. Evo malo copy/paste.
Hello, Milan Rankovic
This is an email to inform you that we have received your order and it has been sent to the warehouse print queue for dispatch.
YOUR ORDER ID IS: 200126028
Your order will be shipped to;
Milan Rankovic
Prespanska ***
Belgrade, SERBIA 11000, CS
Serbia/Montenegro
If you wish to check your address, please log into our website and click on the order in your account section.
To contact support please email: support@hobbycitySupport.com
ALWAYS QUOTE YOUR ORDER ID WHEN YOU EMAIL US
To check on the status of your order please log into your account at
www.hobbycity.com**You will recieve another email soon, informing you of when your parcel was sent along with address and tracking number confirmation.
Regards
www.hobbycity.com