01.03.osvanuo je poslije kise koja je padala jedno 7-8 dan vedar suncan dan idealan za jedan kraci porodicni izlet,naravnoi za letenje ;DOvakav dan je idealan pogotovo jutarnji casovi za fotografisanje iz vazduha.Ova lokacija tj.Plavnica je udaljena 14 km od Podgorice na putu za Skadasko jezero ili Petrovac.Lijepo uradjeno izletiste sa marino m za camcice,restoranom i bazenom.Skadarsko jezero je udaljeno 2 km.
Pa krenimo u razgledanje.....
naravno prvo fotke sa cvrste zemljice kako bi rekli iz ovog ugla da se vidi kako to izgleda i moja malenkost
moja supruga Cana i cerkice Teodora i Tamara ...
E sada spektakl...tj u medjuvremenu izabrana lokacija za let,Dragonce spreman i evo fotki,naravno isto to samo iz drugog ugla,morate priznati mnogo BOLJEG
sa malo vece visine...
u pozadini se vidi Skadarsko jezero.
E sada idemo lijevo od ovoga mosta gdje su locirani,parking,marina,restoran...
Na ovoj fotografiji se moze primjetiti kako prisutni zateceni nesvakidasnjim prizorom ne posmatraju prirodu nego Dragonceta na djelu.Iako su dosli da posmatraju predivnu prirodu za trenutak - jedno 15 min.koliko je trajao let posmatrali su ovaj let.Vrhunac je bio kad su prisutni nakon slijetanja mogli da pogledaju i fotke tj.kako to mjesto po kojem hode izgleda iz pticije perspektive.Kazem sretnici sto su imali priliku da to vide
Idemo dalje...naravno baterije jos traju
E na ovoj fotki je obuhvaceno cjelokupno mjesto...
marina...
Evo i fotka lokacije odakle smo poletjeli,letjeli,slikali i naravno sletjeli
.Iza mene je cerkica Teodora koja me stalno pitala: tata kako ide?Sta reci...Preporucujem ovo mjesto ko bude u vrijeme odmora dolazio u CG.Eto dobro ja izreklamirah ovo mjesto mogao bi gazda nesto da plati...
Toliko za sada,a u skorije verijeme bice slika sa novih lokacija,vec su fotografisane,ali zbog poslovnih obaveza sve imam manje vremena,ali bice postavljene uskoro.Samo cu reci da ce to biti ovaj put sa primorja tj.iz Becica da vidite kako je na moru u vrijeme kada nema turista...
Pozdrav od Fenixa.