Main Menu

internet zarada

Started by art-tech, June 04, 2010, 04:08:22 PM

Previous topic - Next topic

art-tech

Da li neko ima iskustva sa internet zaradom (pouzdanost, isplata...) ? Citao sam po raznim sajtovima o toj vrsti zarade i uglavnom je pozitivna ali mnogo bi vise znacilo da neko kaze malo vise o tome 4e .  :big smile

Yu-men

mmmm

Neznam sta je tu pozitivno ?

Niti znam nekog ko je tu zaradio nesto ozbiljno, ili se cak  obogatio (kao sto poneki reklamiraju).

Uglavnom ti pre dosadi nego sto steknes pravo za bilo kakvu isplatu.

pozdrav
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

ak

Sta znaci "internet zarada" ?
Popunjavanje raznih upitnika i formi na netu?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

damirmih

Slazem se sa komentarom Yu-mena.
Keep it simple.

flugzeug

Gubljenje vremena, i nekad nelegalne radnje !!! OPREZ
S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila!

nenadejno

Ovako, evo jednog linka koji ja od vreme na vreme pratim i nekad pokupim projekat ,ali sad zbog nedostatka vremena nisam dosta aktivan,
ima puno ovakvih sajtova pa ko se bavi grafickim dizajnom ili ilustracijom moze maltene lako da dodje do neke pristojne cifre!
Mislim da to moze da se shvati kao internet zarada  mmmm
VIVA PRIMITIVA

nenadejno

VIVA PRIMITIVA

ak

@nenadejno

Mislim da pricaju o popunjavanju formulara, registrovanju na raznorazne sajtove ili nesto slicno.

@flugzeug

Nije bas sve gubljenje vremena, recimo napravis lep sajtic, to se zna isplatiti. :)

nenadejno

Ja funkcionishem kao neonka  :sljus 
VIVA PRIMITIVA

art-tech

pa ovako : ono sto oni tamo kazu je da ti otvoris svoju internet adresu sa odredjenim sadrzajem koji ti oni daju , i na svaki klik drugog korisnika na ovaj sajt ti zaradjujes izvesnu kolicinu novca + bonuse. 6e
TAKOZVANA ZARADA BEZ ULAGANJA  :big smile

Yu-men

:)aplauz :)aplauz

Tacno tako.  :mhm

Ti zaradjujes na tudjim klikovima, sad samo jos da primamis jedno Milion ljudi na taj sajt i da ih nateras ili zamolis (slatko sa slagom) da kliknu na odredjeno mesto(a).

(fiu) i bogacenje moze da pocne.

mmmm

Naravno da to radi na nekim razradjenim sajtovima gde svraca gomila Ljudi (Download muzike, filmova, igrica itd.....itd....), ali sam da napravis slican sajt preko noci je nemoguce.

pozdrav

Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)

chupko

Evo ideja kako da zaradite preko neta.Otvorite forum koji se bavi(recimo kao primer)traktorima.Pod predpostavkom da to nekog interesuje taj ce prostim googlovanjem ubosti tvoj forum i tu naci teme koje ga interesuju.E sad,kako ti da zaradis?Sacekas par godina da se lista clanova tvog foruma prosiri i tvoj forum postane popularan kod traktordžija.Jednom recju traktordžije postanu zavisnici tvog foruma(A ti usput pocnes da pijes bensedine jer vodis racuna o kulturi ponasanja clanova zajednice).Naravno obavezne rubrike kupujem prodajem,rezervni delovi i naravno servisi.E onda ovim prodavnicama sto prodaju traktore i naravno delove predlozis da postave baner iliti reklamu na tvom rodjenom forumu jer imas pozamasan spisak traktorista.Cene za baner su u zavisnosti od posecenosti foruma i mogu biti proizvoljne.Dajem primer recimo oko 1000 do 20000 din na mesecnom nivou za baner.Naravno ti imas troskove odrzavanja foruma na godisnjem nivou koji nisu veliki.To nije neka velika filozofija probajte googlovati naprimer neki moto,auto,muzicki forum na kome ce te videti po koji baner.I na kraju jedan savet.Ako imas zivaca da se bavis problemima traktordžija a oni su mnogo zaj...ni uz malo srece mozes zaraditi koji dinar.Pozzz!

ak

Nema nista preko noci ...

Evo naprimer http://www.naslovi.net .
Pa uzmes broj mesecnih poseta ili pageview-a (ne treba niko da klikne na banner, dovoljno da ga vidi (CPM)) sa sve cenama objavljeno na sajtu
http://www.naslovi.net/naslovi.pdf

Najmanji banner dole desno je fiksno 700eur mesecno.
Jedan od dva glavna bannera prodaju za 750 eur na 300k views (300k view-a sajt generise dnevno!), pa za dva banner-a mesecno mu dodje 750*2*30=45000eur.
PR box nisam ni racunao ;)

(:sok:)

SABURO

Quote from: ak on June 05, 2010, 10:47:51 PM
Nema nista preko noci ...

Upravo tako.
Ogromna i obimna tema za polemisanje, jer je i inicijalno pitanje tako postavljeno. U neku ruku rado bih polemisao ali nemam vremena, tako da cu samo citati sta pisete...

()-()
Nikola | rcfly.in.rs

aca405

Ukoliko pratite na YouTube kanal cuvenog Dave Powers-a
(http://www.youtube.com/user/RCSuperPowers), mozda ste primetili da je napravio novi kanal koji se bavi internet marketingom i krenuo od svoje price kako je uspeo.

Pogledajte njegov kanal i u nekoliko minuta cete videti njegovu pricu o internet biznisu.
Taj kanal je na sledecem linku:
http://www.youtube.com/user/OhVeryNice1