I tako citam pa sve ne verujem
Lepo si se ti ogragio u jednoj recenici, a vec u sledecoj provokacije u nedogled,
a ko trazi vreme mu je bar povremeno i da dobije.
Pa dobro ko si ti da sudis o ozbiljnost takmicenja na kojem nisi ni bio?
iako ja jos u zivotu nisam bio prisutan ni na jednom pravom svetskom kupu "pljuvanja visnjinih kostica u dalj"
pa tako ne znam kako treba stvarno da izgleda jedan ozbiljan dogadjaj, ovo takmicenje me je odusevilo.
Cinjenica je da kineza nije bilo, a sad zasto je to tako ja u to ne zalazim, ali ako to nekoga bas
zanima mozes dogodine i sam posetiti takmicenje pa licno priupitati ucesnike i ostale prisutne. mozda
ih je neko samo jako ubedio u onu -jeftinije je u glavnom(uvek) skuplje- ali to je vec samo moja
pretpostavka
Na ovom takmicenju mi je bilo izuzetno lepo i veoma mi je drago da sam imao prilike da ucestvujem.
Naziv takmicenja je -Drzavno Prvenstvo Madjarske u RC Helikopterskom letenju-. Sam naziv RC Helikopter
nagovestava nesto daleko slozeniju i ozbiljniju disciplinu od bilo koje druge sto u sebi sadrzi RC ili
bar ima veze sa tim, a to opet moze da zna(samim tim i da sudi) samo onaj ko se i oprobao u tome (u
stvarnosti a ne na simulatoru)
Ja sam licno isao radi novih poznanstava i druzenja, generalno novog iskustva, a glumatanja u crtanim
filmovima ostavljam drugima u nekim drugim disciplinama
A sto se rezultata tice ne da nije razlog za odustajanje, vec je dodatna motivacija da sa jos vise
truda idemo napred
Pozdravljam i ja vas sve puno i nemojte nista da shvatite pogresno i zlonamerno, i meni je jako drago sto nas zaljubljenika u rotore svakog dana ima sve vise, (eh jos da znam gde li su kad se leti, posto ih bas na okupljanjima nikad nema, ali srecom bar su za strucne komentare uvek prvi)
ziveli