Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

SABURO

Nikola | rcfly.in.rs

fenix

The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

saborp

zgrujic

Sto b' ja vol'o da vidim ovi balun na Beogradskoj kosavi sto brije ovi' dana...  (har)

Gabor

Interesantan snimak "fenix",ali da je bilo i na kacigi jedne kamere... Ja sam hteo da ponesem gore kad me je Ã,,amac vukao sa padobranom,ali posle sam razmiÃ...¡ljao da ako se pokvasi kamera...

fenix

Bice i na kacigi kamerica  ali kad se odlucim da se otisnem niz ove litice  ").Ovaj snimak sam napravio kad sam isao na more,primjetio ih, parkirao,ukljucio kamericu i to je to... ")
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

fenix

The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

Gabor

:_D  Kad i gde uspevaÃ...¡ da naÃ,,‘eÃ...¡ ovakve klipove?  Ali znaÃ...¡ Ã...¡ta? Svi mi pokuÃ...¡avamo da izmislimo neÃ...¡to novo....  :hehe  I Johnny tako misli...  :_D  :_D  :_D

vpanin

Ja sam s Brajica leteo pre jedno 4 god...
Naravno u "tandem" varijanti sa Slobom iz Nikshitja.
Prvo  me je vozio do gore tako da sam non stop "kochio " nogama u patos od Lade Nive (chovek je stvarno rizichan josh ladaniva)...
Pa je posle vozio nekog Engleza na KROVU  od magistrale do mesta poletanja...
Sve je on to razvuko (ukljuchujuci i hightech lepljenje kompasa izolirkom za jedan od kanapa) za 3min iii odosmo  !!
Odlichan je osecaj .. samo se dignesh polako u vetar i vise ti noge direktno iznad one strvoljine od 700m na putu za Cetinje....

Fenix - preporuchujem!

misha

Ovaj sa musicama mora da je neki iz nasih krajeva.
Ovo bas lici na nas.

Super :)aplauz

Gabor

Ovi ljudi Ã,,ini mi se da jako dobro znaju Ã...¡ta i kako da rade... BaÃ...¡ su pokupili lepu kolekciju.A kad malo bolje razmislim,kad Ã,,‡e kod nas uspeti jedna takva organizacija... mmmm. Mislim da Ã,,‡u biti zadovoljan kad stignem do nekih 1700mm raspona lol

Gabor

Mislim...,Ã...¡ta reÃ,,‡i?! Tip malo zna da leti,to jest savladao osnovne stvari oko letenja...  :mhm Sad iskreno,po vama koliko treba veÃ...¾bati,leteti da bi neko sastavio jednu ovakvu koreografiju? Svaka mu Ã,,ast!  (thumb)

SaleR

Moje licno misljenje je ne tako jako puno. Jedna od najvaznih stvari je ta kada znas da ukoliko i slupas helikopter vec za 15 minuta mozes da vozis drugi... To jako puno znaci u opustanju prilikom letenja, kao i sami helikopteri koji su toliko pouzdani i precizni, a samim tim i jako skupi...  Svakako da treba dosta vezbe i rada naravno bez toga se ne moze...

Sale