Main Menu

FlyCam

Started by bmxstefan@gmail.com, August 29, 2010, 09:46:52 AM

Previous topic - Next topic

bmxstefan@gmail.com

mtesa

Imam je ja. Nekoliko komada. Rade tacno onako kako je i receno, pa i malo vise. Mogu se cak koristiti i kao webcam.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

bmxstefan@gmail.com

Pogledaj Gmail!!!

Pozdrav Stefan

sman

imam je i ja ali ako resis da je kupis,kupi je bez memorijske kartice jer je ona les i koci sliku,ja sam kupio drugu i radi dobro ()-()
http://hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=13447&Product_Name=Turnigy_KeyChain_Camera_w/o_memory_card

bmxstefan@gmail.com

Gde si je nabvio kako i koliko si je platio posto mi je budzet tanak a zeleo bih da posedujem jednu takvu!!!  (pijemo)

Pozdrav Stefan

mtesa

Ove kamere inace imaju nekoliko verzija, koje se razlikuju po rezoluciji videa, rezoluciji fotografija, velicini podrzanih kartica, ...
Ja sam nabavio sa Ebay-a preko 30 komada i sad imam 10 komada u nekoj posti koji putuju prema meni.
Sve su nabavljane za kolege modelare i kolege nemodelare. Za sta ih ovi drugi koriste, ne znam.
Ja svoje samo zalijepim trakom na krilo i ... "up, up and away"
Placao sam ih oko 10e sa postarinom.
Striker, listen, and you listen close: flying a plane is no different than riding a bicycle, just a lot harder to put baseball cards in the spokes.

bmxstefan@gmail.com

Da li bi mogao za pocetak da mi posaljesh jednu kamericu, samo da se dogovorimo oko cene i kako bih ona stigla do Vrsca posto ja ne znam odakle si ti???

PS.Odgovori mi na PPM ili na mail!

Pozdrav Stefan