Main Menu

Emisije o modelarstvu na DMAX-kanalu

Started by penzes, December 19, 2009, 09:49:30 AM

Previous topic - Next topic

penzes

Juce sam saznao na Madarskom forumu da ima emisija o nasem hobiju, navodno svake srede u 20:15  na DMAX kanalu na Astri.(satelitu)Emisije su na Nemackom.
Dosad je bilo 11 emisija koji moze i da se pogleda i na netu tu dajem link.  www.dmax.de/web/modellbauer/
                                            pozdrav Ervin

cane

Da to je tacno.Ide takva emisija svake srede,na nemackom je,i ja ih rado gledam jer ih razumem.Ipak,moje misljenje je da od Laze,Mirceta,Gileta,Magica(neka mi oproste ostali jer uglavnom svi pisu jako dobre postove) i ostalih koji postavljaju topike moze mnogo vise da se nauci jer svabe ne predstavljaju radove tako detaljno.Malo detalja,vise vec odradjenih stvari i na kraju samo par sekundi leta ili voznje,sta god da je u pitanju.Jeste interesantno da se vidi,nema sta,ali po meni nije to bas tako extra.Ipak tamo lova igra glavnu ulogu.

Pozdrav,

Cane

cane

Evo jos jedam detalj sa foruma o DMAX emisiji o medelarima.Naime svi se zale kako emisija nije realisticna jer ti takozvani modelari koji se tamo pojavljuju imaju radionice bolje od nekih fabrika i da samo rade po nalogu,tj.proizvode te modele za potrebe drugih,od kojih naplacuju ili za emisiju licno zbog reklame.Ja,licno,sam odgledao oko 30-tak epizoda i ima sta da se vidi,mnogi su u pravu za te radionice,ali ko voli neka pogleda.

Pozdrav,

Cane

cane

Od srede pocinju nove emisije,pa ko voli.....