Posle kraceg vremena montirali smo servoe ,gyro i repni servo.
A stigao je i speedcontroler UBEC i baterija za isti.Evo slikica:
Stigla mi je i kartica za programiranje K-force serije kontrolera ako nekome zatreba a da je iz BGD ustupicu mu da ne kupuje.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.usPre dve nedelje sam olivadio svoj 450size shatro T-rex sa pogledom na copter X hely ,u toku 175. sekunde 17. leta 6. dana u nedelji.
Sta se desilo kabina helya je sive boje a i nebo je bilo cudno sive boje toga dana.
Toga dana sam pre pada leteo svoj 15.let koji je protekao kao uvod u 16.let a kasnije i 17. let koji je bio i fatalan.
Vezbao sam precizno letenje sa pravilnim 8, luping ,preleti u punoj brzini sa zaokretom bez usporavanja itd.
15 i 16 let su protekli super mada sam vodio malo borbu sa ocima jer heli je bio stopljen u sivo nebo,al ja se primio i teram do trenutka 175 secunde 17 leta u desnom zaokretu levim zamisljenim krilom trepnuo sam i u trnutku mi se malko zamaglilo oko dok mi se vid izbistrio izgubio sam poziciju helyja ,e tada ja samouvereno posto sam bio u zaokretu dam pun gas ali heli je bio skoro naopacke i sa nekih 5 do 7 metara ja ga zabodem u zelenu travu let je trajao jos par sekundi dok nisam skinuo bateriju.
Zamenjeni su polomnjeni delovi jer imam jos 2 kit-a tog helija za ovakve svecanosti.
Raspitujuci se okolo kako da unapredim svoje letacke sposobnosti,neko mi rece leti sa vecim helijem uocljiviji je na nebu, te sam tako kupio Kineski garbich koji ja volim hk600GT
smatrajuci da posedovanjem slova GT u imenu nije se sa tim saliti.Setite se Porshe GT-turbo i opelovih vozila ne bi se Svabe igrali sa tim slovima.
I tako krene ova foto story ,E sada na jednom drugom mestu dobijem sugestiju da ima i vecih helyja i da se mnogo bolje leti kada su svi delovi brendirani od lopatice do srafa i matice.
Ovaj HK600GT nisam jos zavrsio a morao sam da kupim jos veci i da bude prepoznatljiv po imenu
(brendirani)i da pravi vecu buku tj da dimi na auspuh.kazu da se sa njima mnogo lakse leti
Dok sam trazio na netu takav heli video sam da taj brend pravi izuzetne Pegle ,blendere i miksere.Morao sam da obavim kupovinu brzo da zena ne poruci i super secka iste firme.
O tom helyju vise kad stigne za par dana.
Uploaded with
ImageShack.usUploaded with
ImageShack.us