Main Menu

Podgorica

Started by fenix, July 08, 2008, 07:15:46 PM

Previous topic - Next topic

vpanin

Super video, ovaj iz Buljarice i sa Petrovachkih strana.Ja sam tamo (Petrovac) od maja do oktobra zadnjih osam godina.Nikad nisam nosio model sa sobom jer mi je komplikovano a i pun sam obaveza stalno.Al uvek kad prodjem chamcem pored BuljarIce kontam, shto bi tamo bilo dobro mesto za letenje...
Mozda se i sretnemo pro/letos ko zna..
Uzivajte, pozdrav!

SERHIO

Bravo , bravo ..... Djole odlican model , za te pare -proste im bile .... odusevio me uzivo uopste ne izgleda lose , naprotiv !!!
(yay)  (yay) (yay)  My dream is to fly over the rainbow , so high !   (yay) (yay) (yay)

http://www.youtube.com/watch?v=jJrJSSOTPgc

Goran Scekic

ivanmagd

Saxpg svaka cast za Cesnu Kardinal, moj prvi model , sa tim modelom sam napravio prvi let kao da sam to radio celog zivota, gde si je pronasao za 35 evra , odmah zelim jednu cisto zbog nostalgije, veliki pozdrav i kao i uvek divljenje za montirane klipove, sjajni snimci kao i uvek naravno...

saxpg

Hvala Ivane, Cessna je naseg drugara iz Ulcinja, Djoleta. Ja sam bio samo kao tehnicka podrska.
Cessna je inace iz Schweighofera i kosta 50e, ali posto on nije placao postarinu izasla je oko 40e.

bimmer

SERHIO

(yay) (yay) :hehe :_D (:sok:) oo)) lol :)aplauz :)aplauz :big smile ;namig ;namig :mhm

UH AL MRZIM OVE VIDOJE DJE NEMA SLIJETANJA , DA SE VIDI ....!!! ")
(yay)  (yay) (yay)  My dream is to fly over the rainbow , so high !   (yay) (yay) (yay)

bimmer

fenix

Quote from: SERHIO on February 15, 2011, 02:14:06 PM
(yay) (yay) :hehe :_D (:sok:) oo)) lol :)aplauz :)aplauz :big smile ;namig ;namig :mhm

UH AL MRZIM OVE VIDOJE DJE NEMA SLIJETANJA , DA SE VIDI ....!!! ")

Da se vidi kako skakuce...  ")  mmmm   (fiu)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

SERHIO

A ne kako skakuce , no se tu ovaj nesto pravi sad , neka kupi bumerang pa neka ga fata !!! :_D

bimmer

Veliki pozdrav svim forumasima i kolegama letacima  :big smile

Kao i uvijek, trudim se da preko fotografije prenesem sto bolje mogu atmosveru nasih letackih dana. Tako i ovoga puta zelim da vam docaram zvuke talasa i miris morske soli rasprsene u vjetru...

Dan je bio predivan suncan, malo vjetrovit... na mjestu dogadjaja su bili Sale (saxpg), Djole, Srdja (serhio) i moja malenkost.... 
Sto se tice flote tu su bili Multiplex Cularis, Reichard Mefisto, Robbe Cessna Cardinal, Graupner Junior i Saletov Flying Wing.... takodje je bio testni dan za novi objektiv EF-S 55-250mm

Fotografija... hiljadu rijeci....

jrlotpi

kremic

Prelepo!
Svaka vam cast
:)aplauz

Pozdrav svima,
Krema

AcoV

:)aplauz :)aplauz :)aplauz :)aplauz  (:sok:) (:sok:) Svaka cast !! Pozdrav iz Niksica....
I love my hobby

SABURO

Ovakve slike i te kako prijaju na ovu hladnocu u Beogradu..Svaka cast samo  (<--)
Nikola | rcfly.in.rs