Main Menu

Pozdrav iz Uzica!

Started by Uzice, October 23, 2010, 01:23:13 AM

Previous topic - Next topic

Uzice

Pozdrav svima, ja sam Borko Guskic iz Uzica. Od skoro, kupovinom malog helikoptera i nitro automobila se vise interesujem za ovaj vid "zabave". Maketarstvom i modelarstvom se bavim od detinjstva ali nisam imao iskustva sa RC modelima. Posto sam pre par dana dosao u posed dva stara CVM-ova modela, polako cu vam se pridruziti. Drago mi je sto vidim da se ovoliko ljudi bavi ovim lepim hobijem.
Inace u svom "hangaru" imam ili sam imao malo vece ptice. Neke sam prodao nadajuci se da cu kupiti bolje.

POSEIDON

Pozdrav druže...ja bi kupio onaj super galeb,al ne znam koje servoe da spremim za njega mmmm...šalim se naravno,DOBRO DOŠAO NA FORUM!

sasa

Ako se ne varam ,prvi je Kragulj i klipnoelisni avijoni su vrh  oo))  (yay)

Borko,dobrodosao na ovaj prelep forum  :)aplauz  ()-()
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

kremic

A ti li si taj zemljak, kad god prodjem kroz Sevojno, nova tica, ili dodje ili odleti :) Kako si krenuo, mislio sam da pravis muzej vazduhopovstva, sto bi bilo zaista za (res)

(poz) & mozda se vidimo sledece nedelje, mozda ti svratim kad krenem na ZLatibor.

Pozdrav,
Dejan Kremic

GILE

Kad sam se vracao sa odmora video sam neke od ovih aviona  (:sok:) pored puta u Sevojnu stao sam i sve uredno islikao  (res) . Bio je i neki clanak da spremas muzej sta bi od te price.
Dobro nam dosao  ()-()
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

Uzice

Hvala na lepom doceku.
U dugorocnom planu je muzej, naravno. Da'l samo vazduhoplovni ili cele JNA, jos nisam siguran.

Hajduk Veljko

Поздрав Борко и добро нам дошао на форум.

SABURO

Pozdrav Borko, evo i zvanicno ovde na forumu, dobro nam dosao...

Nikola
(pijemo)
Nikola | rcfly.in.rs

enes

konacno neko malo blize,obecavam kada budem dole cu se javim pa da se nadjemo na Zlatiboru.Zelja mi je da odem na vojni aerodrom u ponikvama al mi se nikako ne daje jer nemam sa kim.Posedujem par modela koji imaju i do 4 metra sirine i nikako da ih poletim jer nemam gde dole.Trebam bas finu asfaltnu pistu i da je malo veca.Pa tako ako budes zainteresovan kad budel dolje obavezno se javljam.Pozdrav i dobro dosao.

vuk

dobro dosao  ()-()
ja sam rodjen u uzicu i imam tamo vecinu rodbine i kad god idem nosim svoj auto a nemam s kime da ga vozam nadam se da cu uskoro imati drustvo :)

branek

Pozdrav Vuče

evo i ja sam iz UE, iako sam već duže vremena u BG...

Jedan vikend na proleće te zovem da letimo na Zlatiboru! :)

Pozdrav
Branek
Branko

"Ladies and gentlemen, this is your captain speaking. We have a small problem. All four engines have stopped. We are doing our damnedest to get them going again. I trust you are not in too much distress." - Captain Eric Moody, Jakarta incident

Miki Va

Dobrodoslica i od mene  Borko i  (res) za "modele"

()-()

vuk

Quote from: branek on January 22, 2011, 11:58:09 AM
Pozdrav Vuče

evo i ja sam iz UE, iako sam već duže vremena u BG...

Jedan vikend na proleće te zovem da letimo na Zlatiboru! :)

Pozdrav
Branek

moze,opusteno...samo necemo leteti obojica  oo)) ja se slabo razumem u avione...imao sam 2 modela do sad i slupao :sljus pa sam ja malo vise za ove prizemljene masine al bilo kako bilo bar cemo razmeniti iskustva

pozdrav!

Uzice

Sa ovim vec mogu da se pohvalim.

n3mke

Ova Baja izgleda fenomenalno  (:sok:)