A bese za 10+ . I ekipa i vreme i "avijoni" i helikopteri....
Bas smo se naleteli gotovo od svitanja pa do samog sumraka.
Dvomotorac Dual Ace konacno ukrocen, sada radi bas kako treba. Otkrili smo i problem koji nam je zadavao glavobolje oko stelovana motora, (ali ne bih sada o tome
).
Dr. Zub, kao i uvek, fenomenalan, uvek neke nove tice, tj. bolje reci vrteske iz Reno-a vadi i tamo nas sve pali i zari.
Ali kao sto mu rekoh i private jednom prilikom, sa helikopterima je odskocio 3 stepenika u letenju i uopste u celoj toj vrtecoj prici. Covek sada leti, amo-tamo, pravi role, roluje samo tako.
Dr. Boza, laf, kralj, car, sta sve ne.., isto standardno, Reno uvek pun novih iznenadjenja kada dolazi a jos puniji kada se vraca kuci
. Njegov nov jet F18 je mnogo lep, kao i samo letenje koje je Boza to doveo na visok nivo. Uvek gledam da ne letim posle njega odma prvi, da ne kvarim dojam, pustim Dr. Zubu prvo pa ondak ja
(hmm... moram da razmislim o novom autu, bice da je stvar u Reno-u)
Direktor Misa - Radar, zmaj od coveka, 3D ptice fura lepo, jes malo da ga napadnu na sletanju ali sve ok.
Dragan , Misin kolega s posla, novajlija kod nas, ljuto se bori sa stiroporcima, i sve je bolji u tim pocecima.
Ostadosmo samo Zajko i ja, odrtaveli stari sivi sokolovi
standardno nase letenje, Zajo juri brzinu sa svojim Chirokijem i F1 a ja visinu sa Spitom
Ali maximano ziv dan, gotovo bez pauze, non-stop je po neka ptica - vrteska bila u vazduhu, malo se i red cekao, toliko je bilo zainteresovanih za start
. Naravno to je za svaku pohvalu.
Ja sam jos pod utiskom jucerasnjeg dana, bas lepo Zajo sto si okacio ove slike.
Pozdrav svima,
Krema