Main Menu

DIY FPV QuadCopter by flugzeug

Started by flugzeug, December 03, 2010, 02:00:01 PM

Previous topic - Next topic

gizmo

Gopro moze u svom kucistu da prezivi mnogo vise nego sto bi iko pomislio ;namig

mihajlo

Svaka cast na iscrpnim detaljima oko izrade quada lepo lepo.Mene zanima dali ces postaviti i video OSD I dali se OSD moze upariti sa Gopro kamerom

flugzeug

OSD sam naravno planirao, nikakvih problema nema sto se OSD-a i GoPro kamera...
()-()  (<--)
S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila!

mihajlo

Za zastiti centralnog dela.Dali si razmisljao o termo foliji pa je formiras kako ti zelis mmmm

flugzeug

fenix

Odlicno  :)aplauz video je odlican,mnogo lijepih videa  (:beer:) pogotovo u ovako lijepoj prirodi  (pijemo)
The sky is the limit.

www.rc-helivideo.com

banga

lajkam rijesio sam ja i svog gyro me zezo trebalo ga okrenit sad praksanje pa nadam se kasnije i fpv
Samo je nebo granica

misha

flugzeug

@misha, @fenix, @Gizmo, @mihajlo, @tibetegle... Hvala svima  :big smile

@banga, čestitam, kako si mogao naopako okrenuti žiro  ???... mnogo ga je lakše letjeti FPV nego klasično  :)aplauz

banga

ma samo reverse valjda kad sam isao podesavat smanjio sam bio roll na minimum i izgleda napravio revers gyra, neznam ni ja kako jer sam imao testni let i sve bilo super sto se moze vidjet iz videa i isao podesavat gain i izgleda u tom podesavanju previse smanjio roll i napravio reverse gyra
Samo je nebo granica

flugzeug

aha, ja sam pomislio da si ga fizički naopako stavio, pa mi nije bilo jasno kako :)

mihajlo

flugzeug

mmmm kako spriječiti slobodni pad 1550g quadcoptera sa visine od 100injak metara u slučaju kvara ???
Ja imam jednu ideju, a volio bi da čujem nekog kreativnog...